Η αποστολή του Fight Club Galatsi στο Athens Challenge Tournament 2015

Το Fight Club Galatsi συμμετείχε στο επίσημο διεθνές πρωτάθλημα της WAKO το Athens Challenge Tournament 2015, ένα από τα 5 μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης, που έλαβε μέρος στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου στις 31 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου.

1

Η ομάδα του Fight Club Galatsi απαρτιζόμενη από 8 αθλητές αγωνίστηκαν στο στυλ Kick Light, οι 4 στο πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι 4 στο ομαδικό, και κατάφεραν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους. Αναλυτικότερα στο πρωτάθλημα o Χρήστος Ζάρας πήρε την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία +84 kg, η Πρίφτη Αντωνία επίσης την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία +55kg ενώ στην ίδια κατηγορία τη δεύτερη θέση την κατέκτησε η Δήμητρα Γαυγιωτάκη και τέλος ο ‘Αγγελος Καζαντζής την τρίτη θέση στην κατηγορία -74kg. Στα ομαδικά, όπου για πρώτη φορά πήραν μέρος οι αθλητές μας, οι Παραμυθιώτης Νίκος και Τσίκο Διονύσης στην κατηγορία +74kg έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά έχασαν από το ζευγάρι του συλλόγου Fu Jow Pai Ασπροπύργου ενώ οι Φασομυτάκης Κώστας και Καζαντζής Χρήστος στην κατηγορία -74kg κατάφεραν τη νίκη απέναντι στο σύλλογο «ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΩ» μετά από μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, κατακτώντας το κύπελλο και το χρηματικό ποσό των 150€.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την άψογη εμφάνισή της που για άλλη μία φορά μας έκανε υπερήφανους! Ακολουθεί slideshow με όλες τις φωτογραφίες.
Προτείνετέ το!

Τα «ΜΥΡΜΙΔΟΝΙΑ 2014» στο NOVA SPORT1

Το BEST FIGHT EVENT “ΜΥΡΜΙΔΟΝΙΑ 2014”, η μεγάλη εκδήλωση του καλοκαιριού με επίλεκτους αγώνες Kick Boxing, που πραγματοποιήθηκε στις 06/07/2014 στην πλατεία της Μεταμόρφωσης, έρχεται ...