Κώστας Θεοδούλου

Muay Thai Coach
 

Ο Kru Κώστας Θεοδούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 07/04/1983. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το Muay Thai στην ηλικία των 15 ετών και πιο συγκεκριμένα άρχισε να εξελίσσεται περισσότερο στην τέχνη του Muay Thai μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο, οπότε και κατάφερε να εισαχθεί στο υψηλότερο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της Λάρισας στην διοίκηση επιχειρήσεων .

Εκείνη την εποχή, κατάφερε να πάρει μεταγραφή για το ΤΕΙ της Αθήνας και παράλληλα με τις σπουδές του, άρχισε να εκπαιδεύεται, να ταξιδεύει και να διαβάζει για την τέχνη των 9 άκρων. Από τότε άρχισε να αυξάνεται το επίπεδο του και να λαμβάνει μέρος σε επαγγελματικούς αγώνες σε διάφορες διεθνείς διοργανώσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παράλληλα με την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών του στα ΤΕΙ της Αθήνας.
Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία των 75 κιλών, για τρία συνεχόμενα έτη (2005-2007), και παράλληλα με την αγωνιστική του δραστηριότητα ίδρυσε τη σχολή Rama Camp.

Το 2008 έλαβε το βραβείο για την καλύτερη τεχνική και κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο σε ένα τουρνουά προς τιμήν του Στρατηγού Tienchai Sirisumpan. Έχοντας ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ταϊλάνδη, εντάχθηκε στην οικογένεια του Grand Master Sane Tubtimtong, καταφέρνοντας να ανέβει ακόμη υψηλότερα, φθάνοντας το 12ο Khan από το Kru Muay Thai Association και κέρδισε 2 φορές το κύπελλο WPMF κύπελλο του βασιλιά και της βασίλισσας με νοκ-άουτ (2009 και 2011) στο Σιάμ. Παράλληλα, συμμετείχε σε διάφορα σεμινάρια και επιδείξεις σε παραδοσιακό Muay Thai (Muay Boran) μαζί με τον Grand Master Sane ως βοηθός, για την προώθηση και διάδοσης της τέχνης.

Το 2011 ο Kru Κώστας Θεοδούλου έγινε πρωταθλητής και κάτοχος της ζώνης USMTA. Το 2013 στην τελευταία πάλη του στην Ταϊλάνδη πάλεψε ενάντια στον Kongfark Sitpornsak, όπου ο Kru Κώστας κέρδισε και στη συνέχεια «κρέμασε» τα γάντια του και άρχισε να προπονεί και να εκπαιδεύει νέους άνδρες και γυναίκες αθλητές-πρωταθλητές στην τέχνη του Muay Thai.

Παράλληλα με την αγωνιστική του καριέρα, ο Kru Κώστας Θεοδούλου είναι κάτοχος διπλώματος Α’ τάξης, από τη σχολή Muay Thai, είναι Προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Thai πυγμαχίας και διπλωματούχος διαιτητής-κριτής από το WBC (World Boxing Council of Muay Thai). Επιπλέον, είναι πιστοποιημένος γνώστης χαλαρωτικού-θεραπευτικού thai μασάζ από τη σχολή Phetchaburi στην Ταϊλάνδη και από την Εταιρεία Ένωση Παραδοσιακής Ιατρικής της Ταϊλάνδης.

Ο τελικός σκοπός του Kru Κώστα Θεοδούλου είναι με τη συνεργασία και την καθοδήγηση των καθηγητών του από την Ταϊλάνδη, αλλά και από το Υπουργείο Αθλητισμού και Παιδείας της Ταϊλάνδης, να αναδείξει την τέχνη του Muay Thai σε όλες τις μορφές της, από τον αθλητισμό, την τέχνη, τον πολιτισμό έως τον τρόπο ζωής.

Προτείνετέ το!