Ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης: 15/6/2020

Τι ισχύει

Το ανώτατο όριο αθλητών ανά προπόνηση, δεδομένου του ωφέλιμου χώρου της σχολής μας και πάντα με τα πιο συντηρητικά κριτήρια, επαναπροσδιορίζεται στα 13 άτομα.

Τα γκρούπ προπονήσεων θα πραγματοποιούνται αυστηρά με ραντεβού. Δεδομένου του επιβεβλημένου ανώτατου ορίου αθλουμένων, θα τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανά προπόνηση.  (Θυμηθείτε πως είμαστε υποχρεωμένοι, εκ του νόμου, να διατηρούμε το ανώτατο όριο ανά προπόνηση.)

Χρησιμοποιήστε το online σύστημα κρατήσεων της σχολής για να κλείσετε τα ραντεβού των προπονήσεων σας, εύκολα & γρήγορα, χρησιμοποιώντας μόνο το όνομά σας και το email σας.

Οι τιμές των συνδρομών ισχύουν ως έχουν, με τη διαφορά ότι οι συνδρομές πλέον θα αφορούν 3 προπονήσεις ανά εβδομάδα για όλους.

Οι  ετήσιες συνδρομές που ενεργοποιήθηκαν πριν τις 13/03/2020, ημερομηνία αναγκαστικού κλεισίματος της σχολής, θα παραταθούν για 2 μήνες .

Επιτρέπεται η χρήση αποδυτηρίων και ντους με, βάση τις ακόλουθες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.: Ανώτατο όριο 4 ατόμων (ταυτόχρονη παρουσία), και πάντα με χρήση μάσκας από όλους.

Για όσους το επιθυμούν, παραμένει η δυνατότητα προγραμματισμού ατομικών ιδιαιτέρων μαθημάτων, στον χώρο της σχολής, με την ελάχιστη δυνατή τιμή κατά περίπτωση.

Με μια ματιά

Όριο ανά προπόνηση (άτομα)


13

Όριο αποδυτηρίων (άτομα)


4

Μάσκα – Χρήση:

Υποχρεωτική στα αποδυτήρια!

Ιατρική Βεβαίωση

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προϋπόθεση για την επανέναρξη προπονήσεων οποιουδήποτε αθλητή/τριας, είναι η συμπλήρωση του προαγωνιστικού ιατρικού ιστορικού, παρουσία ιατρού και η προσκόμιση της σχετικής ιατρικής βεβαίωσης στην γραμματεία της σχολής.

Στους ακόλουθους συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε τα σχετικά έντυπα:

  1. Έντυπο προαγωνιστικού ιστορικού
  2. Ιατρική Βεβαίωση

Γενική Γραμματεία Αθλητισμού: Ενημέρωση/Νομοθεσία