Η σωστή προπόνηση και η εξειδίκευση στα Μαχητικά Σπορ απαιτεί τον κατάλληλο, επώνυμο, ποιοτικό εξοπλισμό .

H εταιρία Joya με τον καλύτερο εξοπλισμό και ρουχισμό Kickboxing, Πυγμαχία, Muay Thai και των υπολοίπων μαχητικών σπορ, εχει ώς μοναδικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα το Fight Club Γαλατσίου , με μοναδικά σχέδια και ανταγωνιστικές τιμές .

Ήδη η JOYA μέσω του Fight Club είναι χορηγός σε γάντια Boxing και Kickboxing, ρούχα, καλαμίδες και αθλητικό εξοπλισμό, σε μεγάλες επαγγελματικές διοργανώσεις στην Ελλάδα. Ακαδημίες Μαχητικών Αθλημάτων σε όλοκληρη τη χώρα εμπιστεύονται την προστασία και την απόδοση των αθλητών τους στον εξοπλισμό της JOYA .

Ένας από τους πιο δυναμικούς αλλά και δυνατούς «παίκτες» στον τομέα της αθλητικής ένδυσης και του εξοπλισμού για μαχητικά αθλήματα , η Joya Sports , δεν είναι τυχαίο που έχει αποκλειστικό αντιπρόσωπο στη χώρα μας το Fight Club Central Gym .

Φόρμες , σορτς , γάντια , προστατευτικά αλλά και μια πληθώρα άλλων αξεσουάρ , ειδικά μελετημένα από ειδικούς των πολεμικών τεχνών και σχεδιασμένα από εξειδικευμένους designers είναι στη διάθεσή σας στο shop corner του γυμναστηρίου μας.

Διαλέξτε το αξεσουάρ που σας ενδιαφέρει για να ντύσετε τις επιδόσεις σας με πιο υψηλή ποιότητα , ανώτερη ανθεκτικότητα αλλά και state of the art απόδοση .

Για παραγγελίες

λιανικής/χονδρικής

Κατάλογος Joya Hellas | 2015-2016