Μια καινούρια συνεργασία ξεκινά για το Fight Club Galatsi, στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής, με την Wisdom Valley. Το Fight Club Galatsi σαν αποκλειστικός χορηγούμενος εκπρόσωπος της Wisdom Valley στο χώρο του ελληνικού Kickboxing, σας προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας σε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τιμές!

H Wisdom Valley είναι μια ελληνική εταιρεία που αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο χώρο των προϊόντων υγιεινής διατροφής δημιουργώντας σκευάσματα με φυσική προέλευση καθιστώντας την πρωτοπόρο όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τα προιόντα της Wisdom Valley παράγονται εξ’ ολοκλήρου σε πρότυπες μονάδες παραγωγής που πληρούν όλα τα πιστοποιητικά εγγύησης ποιότητας με αποκλειστικό γνώμονα τη δημιουργία 100% φυσικών προϊόντων υγιεινής διατροφής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΕικόναΠροϊόνΠληροφορίεςΤιμή
NATURAL WHEY ISOLATEΓεύση: Natural dark cocoa
Καθ. βάρος: 907 g


Η NATURAL WHEY ISOLATE της Wisdom Valley έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει στο σώμα σας γρήγορη και εύκολα απορροφούμενη πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλά επίπεδα υδατανθράκων και λιπών.
39€
34€
NATURAL WHEYΓεύση: Natural dark cocoa
Καθ. βάρος: 907 g


Η NATURAL WHEY της Wisdom Valley απορροφάται ταχύτατα, καθιστώντας την πρωτεΐνη διαθέσιμη για την ανάπτυξη μυών πιο γρήγορα και επιτρέποντας στα αμινοξέα να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά από το σώμα για την πρόληψη της διάσπασης των μυϊκών ιστών.
33,5€
27€
DIET PROTEINΓεύση: Chocolate Deluxe
Καθ. βάρος: 907 g


Η DIET PROTEIN της Wisdom Valley έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια άψογη και επιθυμητή σωματική διάπλαση. Ειναι σχεδιασμένη για να παρέχει μια θρεπτική δόση πρωτεΐνης με ελάχιστες θερμίδες. Ειναι ενισχυμένη επίσης με την προσθήκη διαφόρων συστατικών που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους.
33,7€
25€
ILLUSION PRE-WORKOUTΓεύση: Blue Raspberry
Καθ. βάρος: 250 g


Το Ιllusion pre workout της Wisdom Valley είναι ενα νεο επιστημονικά ανεπτυγμένο προ-εξασκητικό προιόν για να παρέχει υψηλή ένταση, ενίσχυση ισχύος, δύναμη και συγκέντρωση κατα τη διάρκεια της άσκησης.
29,9€
28€
BCAAΓεύση: Fresh Orange
Καθ. βάρος: 250 g


Το BCAA της Wisdom Valley είναι ένα μίγμα αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την προπόνησή σας και να παράγει ζωτικά θρεπτικά συστατικά στους μυς σας.
25€
GLUCOSAMINEΠεριέχει: 120 ταμπλέτες

Η γλυκοζαμίνη εμφανίζεται φυσιολογικά στο σώμα, και είναι το κλειδί για τη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των αρθρώσεων και των συνδετικών ιστών.
28€
25€
MULTIVITAMINΠεριέχει: 120 ταμπλέτες

Η MULTIVITAMIN της Wisdom Valley είναι πλήρης συνδιασμός βιταμινών και ανόργανων συστατικών, με ισορροπημένη αναλογία των ημερήσιων αναγκών του οργανισμού σας για τη διατήρηση της συνολικής υγείας.
28€
25€
ZMAΠεριέχει: 120 ταμπλέτες

Το Zma είναι ένας ισχυρός παράγοντας ενίσχυσης της δύναμης και της ανάπτυξης. Αυτή η φόρμουλα τριπλής δράσης παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση πρωτεϊνών και αυξάνει τα επίπεδα ινσουλίνης στο σώμα ώστε να διεγείρει την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού.
25€
ISOTONIC ENERGY DRINKΓεύση: Orange
Καθ. βάρος: 500 g


Το Isotonic Energy Drink της Wisdom Valley αναπληρώνει τα μέταλλα και τις βιταμίνες που αποβάλει το σώμα κατά τη διάρκεια της άσκησης μέσω της εφίδρωσης. Ενισχύει την ποσότητα υδατανθράκων και προσφέρει πρόσθετη ενυδάτωση και ενέργεια.
20€
Shaker Πρωτεΐνης 600mlShaker Πρωτεΐνης 600ml, ειδικά σχεδιασμένο για τη Wisdom Valley.4,90€

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να προμηθευτείτε τα προϊόντα της Wisdom Valley στις αποκλειστικές τιμές του Fight Club Galatsi, επικοινωνήστε με τη γραμματεία της σχολής, τηλεφωνικά στο 2102915489 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας:

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

Συμφωνώ με τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των στοιχείων επικοινωνίας μου από τον Γ.Σ. Γαλατσίου "Μαχητική Λέσχη" για σκοπούς μάρκετινγκ

Theofanous Elite Team – Sponsored Athletes