Απόστολος Ηλιόπουλος

Krav Maga Instructor
 

O Απόστολος Ηλιόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Η πρώτη του επαφή με το Krav Maga έγινε το 2008 στη σχολή Power Tactics του Γιώργου Χαλκιά.

Κορυφαίες Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις

Το 2012 και αφού είχε περάσει με επιτυχία όλους του βαθμούς Practitioner, πήρε τη βαθμίδα P5 (η τελευταία βαθμίδα των μαθητευομένων πριν από το επαγγελματικό δίπλωμα) με διάκριση από τον Master Avi Moyal, και στη συνέχεια μπήκε στη σχολή εκπαιδευτών (CIC) όπου τον δίδαξαν υψηλόβαθμοι Ισραηλινοί εκπαιδευτές (Amnon Darsa,  Israel Tamir, Israel Cohen, Dan Oren). Από τη σχολή αποφοίτησε με επιτυχία τον Απρίλιο του 2013 με το βαθμό G1 και έκτοτε κατέχει πιστοποιημένο δίπλωμα Εκπαιδευτή από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του Krav Maga (ΙΚΜF).

Από το 2010 μέχρι 2013 ήταν βοηθός προπονητή στο δάσκαλό του Γιώργο Χαλκιά στη σχολή Power Tactics.

Παράλληλα με το Krav Maga είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής Kettlebell, Fitness and Movement Dynamics – Level 2 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΙΚFF. Από το Σεπτέμβριο του 2012, είναι αγωνιστικός αθλητής (κάτοχος ζώνης μπλε ΙI) του Kickboxing στο Fight Club Galatsi με προπονητή τον Ιωάννη Θεοφάνους.

Η δική του Ομάδα

Σήμερα είναι Δάσκαλος με τον βαθμό G4, έχοντας την δικη του ομάδα Krav Maga Mentality ( Ανεξάρτητος οργανισμός) στο Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι.

Μόλις πρόσφατα απέκτησε ειδική πιστοποίηση (KIC) στην Γερμανία στην εκπαίδευση παιδιών από την Krav Maga Core υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Master Haim Sasson.