Το Fight Club Galatsi ιδρύθηκε το 2000 από τον Ιωάννη Θεοφάνους και φίλους των μαχητικών αθλημάτων, για να καλλιεργήσει, αρχικά, τα αθλήματα του kickboxing και της πυγμαχίας. Είναι από τους πολυπληθέστερους και πιο αναγνωρισμένους συλλόγους μαχητικών αθλημάτων της χώρας, με μεγάλο αγωνιστικό και διοργανωτικό παρελθόν και παρόν, συνυφασμένος με την επιτυχία, το ήθος και τον επαγγελματισμό.

Τα μαχητικά αθλήματα σμιλεύουν δυναμικούς χαρακτήρες, γεμάτους αυτοπεποίθηση και αυτοπειθαρχία, βελτιώνοντας την αθλητικότητα και τη φυσική κατάσταση και προσφέροντας παράλληλα, υψηλές γνώσεις αυτοάμυνας.

Απο την αρχή της ίδρυσής του παρήγαγε ερασιτέχνες πρωταθλητές στο kickboxing και την πυγμαχία, οι οποίοι εκτός των άλλων, έχουν μοριποδοτηθεί από τη Γ.Γ.Α.

Ειναι απο τους ιστορικότερους και ίσως ο κορυφαίος αθλητικός Σύλλογος του Γαλατσίου αφου από τις τάξεις του εχουν περάσει πανω απο 15.000 αθλητές και αθλούμενοι.

Πρωτοπόρος διοργανωτής σύλλογος με πάνω απο 48 διοργανώσεις (σεμινάρια, διεθνείς αγώνες, ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, βραδιές επίλεκτων αθλητών και επίσημα εθνικά πρωταθλήματα) που εχουν αναδειξει πολλούς πρωταθλητές οι οποίοι αυτή τη στιγμή είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι περισσότεροι πρωταθλητές που εχουν προέλθει απο το Fight Club Galatsi ειναι αυτη τη στιγμη προπονητες σε κορυφαίες σχολές της χώρας, ή έχουν ανοίξει τις δικές τους σχολές.

Η επαγγελματική του ομάδα, Theofanous Elite Team, ξεχωρίζει πάντα για την εικόνα της, το ήθος και την τεχνική της κατάρτιση και αποτελείται από κορυφαίους αθλητές Α’ κλάσης, που διακρίνονται σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν.

Η προβολή του Fight Club Galatsi και των αθλητών του σε χώρους εκδηλώσεων και shows είναι σημαντική και συνεχόμενη. Οι 48 περίπου διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει από το 2006 έως σήμερα προβλήθηκαν από τα μεγαλύτερα κρατικά, ιδιωτικά και συνδρομητικά κανάλια. Οι κορυφαίοι αγώνες τίτλων των αθλητών μας προβάλλονται σε έντυπο και διαδικτυακό τύπο των μαχητικών αθλημάτων (συνεντεύξεις, αφιερώματα) αλλά και στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site.

Η τελευταία μεγάλη συνεργασία του Ιωάννη Θεοφάνους και του κορυφαίου Ολλανδού kickboxer Andy Souwer, μέσω της World Kickboxing Series (W.K.S.), έκανε το Γαλάτσι το κέντρο του παγκόσμιου kickboxing, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, μέσω του WKS Athens 2023 που συνδιοργανώθηκε με τον Δήμο Γαλατσίου και πραγματοποιήθηκε στο Christmas Theater (Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου).

Fight Club Galatsi

Απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή, υψηλή αισθητική, ανώτερος εξοπλισμός!

Προπονηθείτε

στο Fight Club Galatsi