Fight Club Galatsi Gym

Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια οργάνωση και εξυπηρέτηση, έμπειρη γυμναστική και προπονητική καθοδήγηση, και στενή διαπροσωπική σχέση. Αυτοί είναι οι άξονες με τους οποίους λειτουργεί καθημερινά το γυμναστήριο του Fight Club Central Gym.

Ενισχυμένο με όργανα Sports Art τελευταίας γενιάς, με τη δυνατότητα personal ή group training , από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 11.00 το βράδυ, προσφέρει σε όλους τους αθλούμενους πολυποίκιλες μορφές εκγύμνασης όπως:

  • Τμήματα Kickboxing, Πυγμαχίας, Muay Thai, Krav Maga
  • Εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης: TRX Functional Training, Cross Cage, Pump it Up, Personal Fitness
  • Εργομετρήσεις και αποκατάσταση τραυματισμών
  • Παρέχονται επιπλέον υπηρεσίες όπως Sauna, WiFi Internet corner.
  • Organic Bar που λειτουργεί όλη μέρα και προσφέρει βιολογικά snacks και ροφήματα.
  • Διοργανώσεις αγώνων Kickboxing, Muay Thai, MMA και σεμιναρίων για αθλητές και προπονητές Μαχητικών Σπορ.

Πέρα από τον ιδανικό χώρο προπόνησης και άθλησης , το Fight Club Γαλατσίου , σας προσφέρει και μια σειρά δυνατοτήτων ανάτασης και αναψυχής χάρη στην οργάνωσή και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Ακολουθώντας τη δημιουργική φιλοσοφία του σύγχρονου ευρωπαϊκού γυμναστηρίου ως ένας λειτουργικός και ξεκούραστος χώρος, δουλεύουμε συνεχώς για να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε αθλητές και επισκέπτες , να βρίσκουν σε εμάς το ιδανικό καταφύγιο, από τον εξοντωτικό ρυθμό ζωής της πόλης.

Το Ρινγκ

Ιδρώτας, Αδρεναλίνη και Θέαμα!

Το πιο όμορφο Ρινγκ της πόλης σας περιμένει για να γυμναστείτε μαζί μας και να απολαύσετε από πρώτο «χέρι» το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο της Αθήνας.

Το Ρινγκ του Fight Club Central Gym αποτελεί σήμερα τον ιδανικό χώρο προπόνησης για 300 περίπου μαχητές καθημερινά, ενώ εδώ έχουν δώσει το καλύτερο performance τους πάνω από 2.000 αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων σε αθλήματα όπως το Kickboxing, η Πυγμαχία, το Muay Thai, οι Μικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA), το Brazilian Jiu Jitsu (BJJ).

Fight Club Ring: Η απόλυτη έδρα Kickboxing και των άλλων Μαχητικών Σπορ, την οποία έχουν απολαύσει από κοντά χιλιάδες αθλητές και θεατές στα τουρνουά και τα πρωταθλήματα της Μαχητικής Λέσχης.

Fight Cub Galatsi - Το Ρινγκ!

Αίθουσες Προπονήσεων

Απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή, υψηλή αισθητική, ανώτερος εξοπλισμός!

Η αίθουσα προπόνησης Α’ του Fight Club Γαλατσίου σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με σεβασμό προς τα μέλη του και με καθαρά επαγγελματικές προδιαγραφές. Εδώ ο κάθε μαχητής μπορεί απερίσπαστος να αφοσιωθεί είτε στην προσωπική του εξάσκηση είτε στα προπονητικά προγράμματα που καταρτίζονται από την έμπειρη Theofanous Elite Team.

Από το πρωί στις 10:00 έως το βράδυ στις 11:00, το τατάμι του Fight Club Γαλατσίου είναι γεμάτο αθλητές του Kickboxing, της Πυγμαχίας, αλλά και του Krav Maga καθώς επτά τμήματα διάρκειας 1.30 ώρας, πραγματοποιούνται καθημερινά!

Με ελεύθερο χρόνο για όλους 10.00 με 11.00 το πρωί και 12.30 με 15.30 το μεσημέρι, μπορείτε να εξασκηθείτε είτε μόνοι σας είτε με τη συνοδεία κάποιου συναθλητή σας.

Η αίθουσα προπόνησης Β’ διαμορφώθηκε ειδικά για να φιλοξενήσει τις νέες τάσεις στο χώρο του fitness, το TRX και το CROSS TRAINING.

Το TRX (άσκηση με ιμάντες) είναι μία εναλλακτική μέθοδος προπόνησης εκγύμνασης όλου του σώματος, η οποία περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία πολυεπίπεδων ασκήσεων, που πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματος. Το CROSS TRAINING, γνωστό ως προπόνηση πολλαπλών δραστηριοτήτων έχει έρθει να αλλάξει τον συμβατικό τρόπο με τον οποίο γυμναζόμασταν. Aπευθύνονται σε όλα τα επίπεδα ασκούμενων.

Ελάτε να αλλάξετε τον τρόπο που γυμναζόσασταν μέχρι τώρα!

Αποδυτήρια – Μπαρ

Χαλάρωση και καθαριότητα!

Τα αποδυτήρια στον πρώτο όροφο του Fight Club Galatsi στο Γαλάτσι είναι ειδικά διαμορφωμένα, για άντρες και γυναίκες ξεχωριστά και πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας .

Eδώ μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια εντατική προπόνηση ή άσκηση αλλά και να παρατηρήσετε και μόνοι σας τις αλλαγές προς το καλύτερο στο σώμα σας, που σας εγγυάται η καθημερινή σας επαφή με τις πολεμικές τέχνες στο Fight Club Galatsi .

Τα αποδυτήρια στο Fight Club Galatsi!
Ντους και αποδυτήρια!
Fuel Bar!
Υγιεινή διατροφή!

Μετά την είσοδό σας και απέναντι από το χώρο υποδοχής, σας περιμένει το bar του Fight Club Galatsi .

Άνετος και ευχάριστος χώρος , ιδανικός για στιγμές ή και ώρες χαλάρωσης , για να φορτίσετε θετικά τις μπαταρίες σας αλλά και για να συναντηθείτε με φίλους και συναθλητές .

Στο πλήρες menu μας, πέρα από το σνακ ή γεύμα που θέλετε, φυσικοί χυμοί και πρωτεϊνούχες μπάρες προσφέρουν άκρως υγιεινές, διαιτητικές αλλά και πάντα απολαυστικές επιλογές… που αξίζουν να δοκιμάσετε.

WI-FI INTERNET

Γρήγορη σύνδεση σε όλους τους χώρους!

Για να παλεύετε μόνο με τον αντίπαλό σας και όχι με αργές συνδέσεις στο Internet, το Fight Club Galatsi προσφέρει «άπιαστη» σύνδεση Wi-Fi για όλα του τα μέλη.

Μη διστάσετε μαζί με τον εξοπλισμό σας να φέρετε και το laptop σας ή να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο, για να περιηγηθείτε ελεύθερα στο Internet, να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε κορυφαία fighting events, απολαμβάνοντας τον καφέ ή τον χυμό σας, χωρίς κόπο, διακοπές και κυρίως χωρίς καμιά πρόσθετη επιβάρυνση.

Προπονηθείτε

στο Fight Club Galatsi