Ο Άρης Γρηγοριάδης γεννήθηκε το 1943 στο Μεταξουργείο.

Την αγάπη για τον αθλητισμό κληρονόμησε από τον πατέρα του που αν και τραπεζικός υπάλληλος έκανε αγωνιστική πυγμαχία με τον Βάσση , τον Χριστοφορίδη και άλλα σπουδαία ονόματα της εποχής, αλλά έπαιζε και στην ομάδα ποδοσφαίρου της Δάφνης.

Σε ηλικία 7 ετών έχασε των πατέρα του από αυτοκινητιστικό ατύχημα, και η ζωή του μοιράστηκε μεταξύ Ελλάδας και Ροδεσίας όπου ζούσε ο αδερφός της μητέρας του Μαρίνος Ηρακλής ( πρωταθλητής κωπηλασίας στην Ελλάδα) και ο θείος του, Βούλτσος Γιώργος ( προπονητής πυγμαχίας ), από τους πιο γνωστούς της εποχής. Αυτός  ήταν που τον μύησε στα μυστικά της πυγμαχίας .

Από την ηλικία των 16 έως τα 23 έδωσε πάνω από 50 επαγγελματικούς αγώνες στα πολύ σκληρά ρινγκ της τότε Νοτίου Αφρικής, δυστυχώς όμως ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο μάτι του, σταμάτησε την αγωνιστική του καριέρα.

Παρά την απώλεια του 50% της όρασής του, το πείσμα, η θέληση, η αγάπη του για το άθλημα και η σκληρή δουλειά του, του έδωσαν τη δυνατότητα μιας σπουδαίας προπονητικής σταδιοδρομίας . Μέσα σε λίγα χρόνια δημιούργησε το δικό του ιδιωτικό γυμναστήριο στην Ελλάδα, στο οποίο ανδρώθηκαν σπουδαίοι πρωταθλητές όπως οι Ν. ΑλέφαντοςΓ. Καπανταιδάκης, Α. Θεοτοκάτος, Ι. Χρήστου, Παπαθεοδώρου, Δ. Βασιλειάδης, Δ. Δημητρίου και πολλοί άλλοι. Παράλληλα για  3 χρόνια, όργωσε τη χώρα, δίνοντας αγώνες επαγγελματικής πάλης, τους γνωστούς σε όλους «KAΤΣ», με πολύ γνωστά ονόματα της εποχής όπως οι Καρπουζήλος, Μ. Κασόλης, Καρυστινός, Γ. Αλεξίου, Αρίωνας και πολλούς άλλους.

Από το 1993 έως και το 1999, ο φίλος του και δάσκαλος Γ. Μάλλιος, αναγνωρίζοντας την πορεία του, του εμπιστεύεται τη σχολή του, από την οποία επίσης αναδείχθηκαν κορυφαίοι επαγγελματίες αθλητές όπως ο Π. Βασιλικός, Ν. Ασκητής, Μπάρτεκ, Κ.Τζώτζος, Δ. Δημητρίου, Καρανικολής,Φωτόπουλος, Κ. Αθανασόπουλος, Α Παπαδάκης, Κ.Μηλαιός κ.α., ενώ για μια τριετία διετέλεσε ειδικός προπονητής της Ο.Υ.Κ..

Το 1999 ανέλαβε τον Γιάννη Θεοφάνους οδηγώντας τον, με σκληρή δουλειά, στην κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Κω. Τα τελευταία 11 χρόνια, είναι μέλος της elit των προπονητών του Fight Club Γαλατσίου στα αγωνιστικά τμήματα, όπου κτίζει όχι μόνο επαγγελματίες αθλητές που διεκδικούν με αξιώσεις, τίτλους και πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο, αλλά, κυρίως, εξαιρετικούς χαρακτήρες και ανθρώπους.