Για μία εβδομάδα στην Golden Glory μέλη της Theofanous Elite Team

Η προετοιμασία των αθλητών της Theofanous Elite Team του Γιάννη Θεοφάνους για την νέα σεζόν, κορυφώνεται με την παρουσία 5 μελών της στην διάσημη σχολή του Cor Hemmers “Golden Glory” στην πόλη Μπρέντα της Ολλανδίας.

Για μία εβδομάδα στην Golden Glory μέλη της Theofanous Elite Team

Ο Cor Hemmers έχει υπάρξει επαγγελματίας αθλητής με ρεκόρ 25 νίκες – 3 ήττες και μία ισοπαλία. Ξεκίνησε την προπονητική το 1984 στην σχολή που άνοιξε με το όνομα Maeng Ho. Αργότερα στο ίδιο έτος ξεκίνησε η συνεργασία του με την “Golden Glory”. Έχει υπάρξει προπονητής των μεγαλύτερων ονομάτων που έχει βγάλει το παγκόσμιο Κ1. Στην κορυφή της λίστα του ξεχωρίζει ο αείμνηστος Ramon Dekkers. Εξίσου σημαντικοί ήταν όμως και οι υπόλοιποι αθλητές του όπως οι Heath Herring, Stefan Leko, Alistair Overeem, Bas Rutten, Gökhan Saki and Semmy Schilt. Πέραν όμως της προπονητικής του ιδιότητας ο Cor είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της μεγαλύτερης επαγγελματικής διοργάνωσης kick boxing παγκοσμίως “GLORY SERIES” που διεξάγεται όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες ανά την υφήλιο.

Η αναχώρηση της αγωνιστικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και η επιστροφή για μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα για τις 28 του ίδιου μήνα. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στην προετοιμασία είναι οι Γιάννης Μιχαλόπουλος , Νίκος Κελέκης , Νίκος Γκίκας και Κερπάτσι Σωκράτης, Γιάννης Φεζουλάϊ.

Στη πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού συνέβαλε τα μέγιστα η νέα συνεργασία του Γιάννη Θεοφάνους και του Fight Club Galatsi με την εταιρεία Strength & Fit Stores, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του fitness και του αθλητισμού από το 2004 και αναλαμβάνει μέρος των εξόδων για τους 4 από τους 5 αθλητές που θα βρεθούν στην σχολή Golden Glory, καθώς και η QNT που είναι χορηγός του Γιάννη Μιχαλόπουλου.

Την Ελληνική αποστολή θα συνοδεύσει και ο Γιάννης Θεοφάνους με σκοπό να ενισχύσει με την παρουσία του την συνεργασία που ξεκινάει με την Golden Glory αλλά και για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες αυτής, με στόχο την όλο και πιο συχνή παρουσία μελών του Fight Club Galatsi στην Μπρέντα.

Το πρόγραμμα στην Ολλανδία περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις από την Δευτέρα έως το Σάββατο και ιδιαίτερα δυνατά sparring…….με τους καλύτερους!!!! Η ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή θα επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα με την προσδοκία ότι η κούραση της σκληρής προετοιμασίας θα τους έχει έτοιμους ενόψει των επερχόμενων σπουδαίων αγώνων που έχουν να δώσουν.

Ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιστροφή χωρίς τραυματισμούς.