24 μετάλλια για το FIGHT Club Galatsi στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing 2014

Έπεσε η αυλαία για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing 2014, που διεξήχθη από τις 12 έως τις 14 Δεκεμβρίου στο κλειστό ολυμπιακό πάλης στα Άνω Λιόσια, με θετικό απολογισμό για τον σύλλογο Fight Club Galatsi, κατακτώντας 24 μετάλλια στις 22 συμμετοχές του. Πανελληνιονίκες στις κατηγορίες τους στέφθηκαν οι παρακάτω:

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing 2014

Χρυσά μετάλλια (8 στο σύνολο) από τους Ζάρα Χρήστο, Φωτίου Θεοδώρα (2 χρυσά), Αλεφραγκή Αγγελική, Γαυγιωτάκη Δήμητρα, Κούστα Χριστίνα, Παπασαράντη Γιώργο και Γεωργόπουλο Γιώργο.

Αργυρά μετάλλια (7 στο σύνολο) από τους Παραμυθιώτη Νίκο, Σταμούλη Βαγγέλη, Καζαντζή ‘Αγγελο (2 ασημένια), Σπαράγγης Ηλίας, Μπαρδάνη Γιώργο και Κοντό Κώστα.

Χάλκινα μετάλλια (9 στο σύνολο) από τους Φασομυτάκη Κώστα, Άνθιμο Στράτο, Τσαμπρ Ιωσήφ, Αγαθαγγελίδου Δήμητρα, Μήτση Αναστασία, Κοντογονυσάκη Αλεξάνδρα, Γαλαίο Βασίλη, Ταμβάκη Αγγελική και Τσίκο Διονύση.

Η διοργάνωση ήταν καλά στημένη με την συμμετοχή 250 συλλόγων και 1500 αθλητών από όλη την Ελλάδα, έφερε τον κόσμο του kickboxing κοντά σε μία μεγάλη γιορτή του αθλήματος.

Παρόλα αυτά την διοργάνωση στιγμάτισε η κακή διαιτησία και κρίση των αγώνων, δημιουργώντας εντάσεις μεταξύ των προπονητών και των διαιτητών αλλά και λάθος αποτελέσματα σε παιχνίδια τελικών.

Σε ότι έχει να κάνει με τον σύλλογο μας οι τελευταίοι αγώνες μετά από μία εξαντλητική χρονιά φέρνει το Fight Club Galatsi στις υψηλότερες θέσεις του ελληνικού kickboxing, αποτέλεσμα της επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο του Γαλατσίου.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Fight Club Galatsi και ειδικά στους πρωταθλητές για το έτος 2014.