500 δωρεάν θέσεις για τα σχολεία του Γαλατσίου από το WKS Athens 2023 και τον Δήμο Γαλατσίου

To WKS Athens 2023 και ο Δήμος Γαλατσίου ως συνδιοργανωτής, θα προσφέρουν 500 δωρεάν θέσεις στα σχολεία του Γαλατσίου, έτσι ώστε οι νέοι μας να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το άθλημά του kickboxing σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση, στα πρότυπα του εξωτερικού.

Οι θέσεις θα μοιραστούν μέσω του Δήμου στα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Γαλατσίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τους για να εξασφαλίσουν την δωρεάν είσοδό τους στη μεγάλη διοργάνωση!

Το WKS Athens 2023 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου στο Christmas Theater, με τη συνδιοργάνωση του Fight Club Galatsi και του Δήμου Γαλατσίου, την οργάνωση της Theofanous Elite Team και της WKS Greece και την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και της ISKA.

Οι καλύτεροι Έλληνες kickboxers θα αναμετρηθούν σε 4 pro-am τετράδες – 3 ανδρών (67 / 72,5 / 82,5kg) και 1 γυναικών (60kg) – για να κατακτήσουν τον τίτλο του WKS Athens, και μαζί, το εισιτήριο για να αγωνιστούν στα διεθνή event του World Kickboxing Series, το οποίο αναπτύσσεται με ιλιγγιώδεις  ρυθμούς, από Ολλανδία μέχρι Νέα Υόρκη και Ρίο. Ο 1ος στην κατάταξη, θα ανταμειφθεί με επαγγελματικό συμβόλαιο σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Glory και το ONE Championship.

Ένα μοναδικό θέαμα που δεν πρέπει να χάσει κανείς!