Διακρίσεις και στο «Athens Challenge 2016» για το Fight Club Galatsi

Σε μια γιορτή των μαχητικών αθλημάτων, στο Athens Challenge 2016, συμμετείχε το Fight Club Galatsi με επίλεκτους αθλητές του. Στη διοργάνωση, όπου η σπεσιαλιτέ της είναι το point contact, συμμετείχαν σχολές όλων των μαχητικών αθλημάτων από όλη την Ελλάδα και αρκετές ομάδες του εξωτερικού. Στο σύνολο 1.700 αθλητές συμμετείχαν και κάποιοι επίλεκτοι αθλητές του Fight Club Galatsi, όπου αγωνίστηκαν στα στυλ του Kick Boxing, Low Kicks και Kick Light.

Το Fight Club Galatsi στο Athens Challenge 2016

Ύστερα από 11 ώρες αγώνων οι αθλητές του Fight Club Galatsi διακρίθηκαν στις εξής κατηγορίες:

Στην πρώτη θέση με χρυσό μετάλλιο για το Kick Light η Θεοδώρα Φωτίου, η Πρίφτη Αντωνία, η Κούστα Χριστίνα, ο Κανελλόπουλος Γιάννης και ο Κυδωνάκης Νίκος και στο Low Kicks ο Σφακιανός Νίκος. Στη δεύτερη θέση με ασημένιο μετάλλιο για το Kick Light η Κοντογονυσσάκη Αλεξάνδρα, η οποία αναμετρήθηκε με τη Κούστα Χριστίνα στον τελικό και στην τρίτη θέση για το χάλκινο μετάλλιο η Μαγγίτα Βασιλική.

Στα ομαδικά σε kick Light πάλι στη δεύτερη θέση με ασημένιο μετάλλιο διακρίθηκαν οι Γαστεράτος Χάρης και Μάριος Πασάι, ενώ στην τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο οι Φασομυτάκης Κώστας και Καζαντζής Χρήστος.

Συγχαρητήρια στη διοργάνωση για τους καλούς αγώνες και στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους.

Φωτογραφίες