Διπλή διάκριση με Γκίκα και Κοτσομύτη στο Battle IV

Fight Club Galatsi-The Battle IV

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο κλειστό Γήπεδο Γλυφάδας , περισσότεροι από 3.500 θεατές απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό μαχητικό event , το Βattle 4 . Mέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, σημαντικές αναμετρήσεις επαγγελματικής πυγμαχίας , Muai Thai και Kickboxing , έφεραν στο ring μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο των μαχητικών τεχνών .

Από μια τέτοια αναμέτρηση, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο σύλλογός μας, που είχε τη χαρά να δει τους δυο αθλητές του να φεύγουν με ψηλά το κεφάλι και τη ζώνη του νικητή στη μέση τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκίκας παλεύοντας ολόψυχα, ξεπέρασε τον εαυτό του αλλά και κάθε προσδοκία, κερδίζοντας στα σημεία οριακά τον Νίκο Παπαδημητρίου για τη ζώνη Middleweight . Mια συγκλονιστική αναμέτρηση που χάρισε στο Νίκο μια από τις πιο σημαντικές νίκες στην διαρκώς εξελισσόμενη καριέρα του αλλά και ένα τίτλο – διάκριση για το σύλλογο μας.

Ο Χρήστος Κοτσομύτης αντιμετώπισε τον βετεράνο Φίλιππο Χρυσάκη , έναν αθλητή με τη δική του ιστορία στο χώρο. Η μαχητικότητα του Χρήστου και η υψηλή αγωνιστική του ετοιμότητα, στέρησαν την νίκη από το «δάσκαλο», σε ένα ματς υψηλού επιπέδου και στρατηγικών χτυπημάτων .

Δυο πολύ σημαντικές διακρίσεις σε ένα meeting που αποθεώθηκε από τον κόσμο- επιβεβαίωση της ανόδου των μαχητικών αθλημάτων στη χώρα μας, αλλά και της ετοιμότητας του συλλόγου Fight Club Γαλάτσι .

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ιωάννη Θεοφάνους και τη Τheofanous Elite Team ήταν ένας ακόμα σταθμός στην προσπάθεια συλλόγων , αθλητών και promoter που μοχθούν για τη διάδοση του αθλήματος, κόντρα στην εποχή και τα προβλήματά της.

Eπόμενο ραντεβού το επερχόμενο BATLLE 5 , το οποίο αφήνει ανοιχτή την υπόσχεση για ακόμα περισσότερο θέαμα αλλά και… Fight Club Γαλάτσι στις πρωτιές.
Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?