Διπλή διάκριση με Γκίκα και Κοτσομύτη στο Battle IV

Fight Club Galatsi-The Battle IV

Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο κλειστό Γήπεδο Γλυφάδας , περισσότεροι από 3.500 θεατές απόλαυσαν ένα εντυπωσιακό μαχητικό event , το Βattle 4 . Mέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα, σημαντικές αναμετρήσεις επαγγελματικής πυγμαχίας , Muai Thai και Kickboxing , έφεραν στο ring μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο των μαχητικών τεχνών .

Από μια τέτοια αναμέτρηση, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο σύλλογός μας, που είχε τη χαρά να δει τους δυο αθλητές του να φεύγουν με ψηλά το κεφάλι και τη ζώνη του νικητή στη μέση τους.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκίκας παλεύοντας ολόψυχα, ξεπέρασε τον εαυτό του αλλά και κάθε προσδοκία, κερδίζοντας στα σημεία οριακά τον Νίκο Παπαδημητρίου για τη ζώνη Middleweight . Mια συγκλονιστική αναμέτρηση που χάρισε στο Νίκο μια από τις πιο σημαντικές νίκες στην διαρκώς εξελισσόμενη καριέρα του αλλά και ένα τίτλο – διάκριση για το σύλλογο μας.

Ο Χρήστος Κοτσομύτης αντιμετώπισε τον βετεράνο Φίλιππο Χρυσάκη , έναν αθλητή με τη δική του ιστορία στο χώρο. Η μαχητικότητα του Χρήστου και η υψηλή αγωνιστική του ετοιμότητα, στέρησαν την νίκη από το «δάσκαλο», σε ένα ματς υψηλού επιπέδου και στρατηγικών χτυπημάτων .

Δυο πολύ σημαντικές διακρίσεις σε ένα meeting που αποθεώθηκε από τον κόσμο- επιβεβαίωση της ανόδου των μαχητικών αθλημάτων στη χώρα μας, αλλά και της ετοιμότητας του συλλόγου Fight Club Γαλάτσι .

Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ιωάννη Θεοφάνους και τη Τheofanous Elite Team ήταν ένας ακόμα σταθμός στην προσπάθεια συλλόγων , αθλητών και promoter που μοχθούν για τη διάδοση του αθλήματος, κόντρα στην εποχή και τα προβλήματά της.

Eπόμενο ραντεβού το επερχόμενο BATLLE 5 , το οποίο αφήνει ανοιχτή την υπόσχεση για ακόμα περισσότερο θέαμα αλλά και… Fight Club Γαλάτσι στις πρωτιές.