Έφτασαν τα νέα t-shirt του Fight Club Galatsi, με τους χορηγούς μας για το 2024

Στο Fight Club Galatsi βρίσκονται από αυτήν την εβδομάδα, τα νέα t-shirt της ομάδας μας, για το 2023-2024.

Για την κατασκευή τους βοήθησαν οι χορηγοί του Fight Club Galatsi, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την έμπρακτη συμβολή τους και την πολύτιμη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και της επαγγελματικής μας ομάδας.

Ακολουθεί παρουσίαση των διακεκριμένων ελληνικών εταιρειών που στηρίζουν το Fight Club:


KEYBOX:

Ένα κλειδαράδικο στα Πατήσια, προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει στον πελάτη την ζεστασιά ενός συνοικιακού μαγαζιού.

Το KEYBOX θα σας δώσει τη λύση κλειδί !!! Ως επαγγελματίας κλειδαράς μπορεί να σας προσφέρει λύσεις, συμβουλές και πληροφορίες για οτιδήποτε σας απασχολεί.

https://key-box.gr/


 I.S.M. (Integrated Security Management):

Η ISM SECURITY ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999, ως εταιρεία Υπηρεσιών Φύλαξης και Ασφάλειας, καθώς και Εγκατάστασης και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας.

Σε μικρό χρονικό διάστημα από την έναρξη της λειτουργίας της πέτυχε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της, με αποτέλεσμα να έχει αναλάβει πολύ μεγάλα και σημαντικά έργα στον τομέα Φύλαξης και Ασφάλειας.

Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας είναι ο διαρκής στόχος της εταιρείας. Για αυτό, επενδύει συνεχώς στην απόκτηση, ενσωμάτωση και επικαιροποίηση τεχνογνωσίας, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και υποδομή.

https://ism.com.gr/


MEGANALYSIS:

Τα Διαγνωστικά Εργαστήρια Meganalysis με ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο, είναι κοντά σας για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για αξιοπιστία και άμεσα αποτελέσματα, καθώς και χαμηλότερο κόστος σ’ ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών αναλύσεων.

https://www.meganalysis.gr/


COFFEEXP:

Η εταιρεία CoffeeXP (Coffee Experts) ιδρύθηκε το 2001 με σκοπό την εισαγωγή και εμπορία καφέ εσπρέσο και συναφών προϊόντων γνωστών οίκων του εξωτερικού και της εγχώριας αγοράς.

Στόχος της είναι η δημιουργία άριστων και σταθερών συνεργασιών μεταξύ της εταιρείας και των πελατών της, έχοντας ως προτεραιότητα όχι μόνο την άμεση εξυπηρέτηση, αλλά  και τη συνεχή υποστήριξη (after sales service) των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Μέσα από ένα εξειδικευμένο δίκτυο άρτια εκπαιδευμένων συνεργατών στο χώρο της εστίασης, η CoffeeXP αναλαμβάνει τον εξοπλισμό και την προμήθεια προϊόντων, όσων επιθυμούν να ακολουθήσουν τα μονοπάτια των νέων τάσεων και γεύσεων της παγκόσμιας αγοράς.

https://coffeexp.gr/


FITNESS MEALS:

Δύο φίλοι, ένα κοινό όραμα. Η ίδια αγάπη για την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική. Κάπως έτσι γεννήθηκε και η Fitness Meals. Από τον Νίκο, έναν σεφ με εμπειρία σε μεγάλα εστιατόρια του κόσμου, βραβευμένα με αστέρια Michelin, και τον Γιάννη, επιχειρηματία με σπουδές στα οικονομικά και πολυετή πείρα στη διοίκηση επιχειρήσεων. Η φιλοσοφία τους, να μας εμπνεύσουν να υιοθετήσουμε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Στόχος τους, να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε με τα ποιοτικά και πεντανόστιμα γεύματα Fitness Meals.

https://fitness-meals.gr/


ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙΩΤΗΣ:

Το κατάστημα ΜΑΖΙΩΤΗΣ Ελαστικά βρίσκεται στο Γαλάτσι και εξυπηρετεί όλες τις κοντινές περιοχές όπως Λαμπρινή, Τουρκοβούνια, Πατήσια, Κυψέλη κ.α.

Άψογη εξυπηρέτηση, μεγάλη ποικιλία σε όλες τις μάρκες ελαστικών και διαστάσεις, πολυετής εμπειρία στον χώρο, προσιτές τιμές. Είναι δίπλα σας για να σας συμβουλέψουν σχετικά με ελαστικά και ζάντες που επιθυμείτε να προμηθευτείτε.

https://www.maziotis.gr/


IL TOTO GALATSI:

Στο Il Toto Γαλάτσι θα βρείτε specialty blends και handmade snacks για όλους! Μέλος της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων Il Toto – μια δοκιμή θα σας πείσει!

https://www.facebook.com/iltotogalatsi

 


INFOWORLD:

Η InfoWorld, δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 1994 στο χώρο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της υψηλής τεχνολογίας.

Με κύριο γνώμονα ανάπτυξης την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη μέσα από φιλική, προσωπική επαφή, σήμερα η εταιρία μας προσφέρει στους πελάτες της μια τεράστια γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας του χώρου πληροφορικής και επικοινωνιών.

https://www.info-world.gr/


GALLO:

Το Gallo café, η καθημερινή συνήθεια που ξεκίνησε από το 2017. Το Gallo café το HOT SPOT στην πλατεία Κύπρου είναι πάντα στην διάθεσή σας. Στόχος η άψογη εξυπηρέτηση και η διασφάλισης της μοναδικής μας ποιότητας.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100054328610111