Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και μαύρης ζώνης

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών και μαύρης ζώνης

Την Παρασκευή και το Σάββατο 14 & 15 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκαν στο Fight Club Central Gym οι εξετάσεις των έγχρωμων ζωνών.

Στιγμές χαράς και επιβράβευσης για όλους τους αθλητές που κατέκτησαν την πολυπόθητη ζώνη τους αλλά κυρίως για αυτούς που μετά από 3 χρόνια αναμονής και σκληρής προπόνησης , είχαν την δυνατότητα να εξεταστούν και να αποκτήσουν την μαύρη ζώνη και ταυτόχρονα το δικαίωμα να μπουν σε σχολή προπονητικής. Η διεκδίκηση της μαύρης ζώνης δίνει την δυνατότητα στους αθλητές να αποκτήσουν τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου και να εξελιχθούν στις βαθμίδες πιστοποίησης και να αποκτήσουν αναγνωρισμένο δίπλωμα από το κράτος.

Στο σύνολο 77 αθλητές κατέκτησαν ζώνη για την κατηγορία που εξετάστηκαν. Συγκεκριμένα την Παρασκευή έγινε η εξέταση για τις ζώνες κίτρινη έως μπλε ΙΙ και το Σάββατο για καφέ Ι έως και την μαύρη ζώνη.

Όλοι οι αθλητές έδειξαν την τεχνική τους κατάρτιση και το πάθος τους για το άθλημα του Kick Boxing και επάξια κέρδισαν τον έπαινο από τους εξεταστές.

Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους και τον άμεσο συνεργάτη του κ. Άρη Γρηγορόπουλο. Η παρουσία τους για αρκετούς αποτελεί το εισιτήριο για τα επαγγελματικά τους βήματα στον χώρο του kick boxing.

Ευχαριστούμε πολύ το καφεκοπτείο “Βραζιλιάνος” που ήταν στο πλευρό του αθλητή μας Μιχαλόπουλου Γιάννη ως χορηγός για την κατάκτηση της Μαύρης Ζώνης.

Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει τα συγχαρητήρια του σε όλους τους αθλητές !