Ολοκληρώθηκαν και οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τους συνεργάτες του Ιωάννη Θεοφάνους (pics)

Ο Δεκέμβρης ήταν ο μήνας πιστοποίησης για όλους τους συνεργάτες του Ιωάννη Θεοφάνους και των Fight Club καθώς όλοι οι μαθητές τους εξετάστηκαν πάνω στη διδακτέα ύλη του Ομοσπονδιακού Προπονητή, μια ύλη που έχει κάνει την ομάδα του και τους αθλητές του να ξεχωρίζουν στο χώρο του Kick Boxing.

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών συνεργατών 2015 - Fight Club Spetses

Στις Σπέτσες και το Fight Club Spetses του Κώστα Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών όπου εξετάστηκαν 40 εκκολαπτόμενοι kick boxer. Όλοι τους επέδειξαν υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη βαθμίδα. Ακολούθησε το Fight Club Larissa του Χρύσανθου Στοϊκίδη, όπου όλοι οι μαθητές του συμμετείχαν στην διαδικασία εξετάσεων ζωνών και παρουσίασαν μια άρτια ομάδα αποτέλεσμα της πειθαρχία τους και της δουλειάς που έχουν κάνει ακολουθώντας πιστά την διδακτέα ύλη.

Εντός των τειχών τώρα εξετάσεις έγχρωμων ζωνών πραγματοποιήθηκαν και στο Underground Fight Gym, των Γιώργου και Πάνου Καλλιδώνη στους Θρακομακεδόνες αλλά και στον Α.Σ Πελοπίδας της Αλεξίας Θεοδωρακοπούλου, όπου ο Ιωάννης Θεοφάνους αποδέχθηκε την πρόσκληση των δασκάλων των σχολών να παρευρεθεί ως επίτιμος εξεταστής στη διαδικασία των εξετάσεων δίνοντας τις δικές του κατευθύνσεις για την απόκτηση τεχνικής κατάρτισης των αθλητών.

Το 2015 κλείνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για όλη την ομάδα συνεργατών, που με πολλή αγάπη και μεράκι υπηρετούν το kick boxing και θέτουν σωστές βάσεις για να υπάρχει μέλλον στο άθλημα.

Δείτε Φωτογραφίες