Εν αναμονή του “Best Fighter of the Year”

Γιάννης Μανωλάς vs Άρης Μπέλος @ Best fighter of the year

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 12.00 θα ανοίξουν οι πόρτες στο κλειστό Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO για να φιλοξενήσει το “Best Fighter 2015”. Το Fight Club Galatsi θα δώσει δυναμικό παρόν σε μία από τις σπουδαιότερες διοργανώσεις της χρονιάς με πέντε αθλητές του να αγωνίζονται στα pre games αλλά και στο main event.

Αναλυτικότερα στα Pre games σε στυλ Κ1 ο Κώστας Φασομυτάκης θα αγωνιστεί με αντίπαλο τον Τσέλα Μάριο (Glory Club Nikitoglou), ο Χρήστος Καζαντζής με τον Κλεάνθη Κυριακού (Diamond Club) και ο Γαστεράτος Χάρης με τον Χρήστο Ζήση (Α.Σ. Αχχιλέας Ρόδου).

Στα main events που θα φιλοξενηθούν στην αρένα του Tae Kwon Do δίκαια κέρδισε θέση ο Γιάννης Φεζουλάι μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο No Limits 25 απέναντι στον Χιώτη. Εκεί θα βρει απέναντι του τον ‘Αρη Μπέλλο του Παναγιώτη Πετρίδη σε παιχνίδι superfight στα -81 κιλά με όρους Κ1. Ο δεύτερος αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους που θα συμμετέχει στο Best Fighter είναι ο Νίκος Γκίκας. Σε τετράδα “4 Man Tournament” στα -70 με αντιπάλους τους καλύτερους σε αυτή την κατηγορία, θα διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου αθλητή έχοντας ως παρακαταθήκη την εξαιρετική του τελευταία εμφάνιση στην οχτάδα του Kimbo τον περασμένο Νοέμβριο.

Ευχόμαστε σε όλους μας τους αθλητές να έχουν δυνατές και δίκαιες μάχες και να επιδείξουν το γνωστό ήθος και αγωνιστικό πνεύμα που αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Fight Club Galatsi.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Fight Club Central Gym Λεωφόρος Βείκου 121-125 στην τιμή των 12€. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-2915489

Γιάννης Μανωλάς - Best Fighter of the Year

Νίκος Γκίκας - Best Fighter of the Year

Γιάννης Μανωλάς - Νίκος Γκίκας συνέντευξη τύπου