Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα την Κυριακή 23.11.2014 για το Fight Club Galatsi πριν τους τελικούς του Joya Kickboxing Championship

Σε δύο μέτωπα αγωνίστηκαν οι αθλητές του Fight Club Galatsiou την Κυριακή 23.11.2014. Με επικεφαλή τον Γιάννη Μιχαλόπουλο το πρώτο group αθλητών (5 στο σύνολο) έλαβαν μέρος στους διασυλλογικούς αγώνες του Α.Ο KWON Αχαρνών του δασκάλου Κώστα Σασαρίδη που διεξήχθησαν στο Μενίδι. Ο απολογισμός ήταν 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 3 ήττες για τους φερέλπιδες νεαρούς αθλητές του Γιάννη Θεοφάνους. Ονομαστικά αγωνίστηκαν οι Edison Kodheli (Νίκη), Τζάμπρ Ιωσήφ (Ισοπαλία), Οικονομόπουλος Χρήστος (Ήττα), Καζαντζής Άγγελος (Ήττα), Bedaj Άγγελος (Ήττα).

team fight club Galatsi

Το δεύτερο group, με το κοουτσάρισμα του Γιάννη Θεοφάνους, φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις των Fighters στον Πειραιά και απαρτιζόταν από πιο έμπειρους αθλητές. Το πρόσημο ήταν θετικό αφού σε σύνολο 9 αθλητών 5 πανηγύρισαν την νίκη, 3 ηττήθηκαν και 1 αναδείχθηκε ισόπαλος. Αναλυτικότερα νικητές ήταν οι Τσίκο Διονύσης (με νοκ αουτ), Καζαντζής Χρήστος (με νοκ αουτ), Κοτσομίτης Χρήστος, Γαυγιωτάκη Δήμητρα και Κοντογονυσάκη Αλεξάνδρα. Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ηλίας Σπαράγγης ενώ την ήττα γνώρισαν οι Σουρτζίνος Πέτρος, Φασομυτάκης Κωστής και Αγαθαγγελίδου Δήμητρα.

Η προετοιμασία των αθλητών του Fight Club Galatsi συνεχίζεται εντατικά ενόψει των τελικών του Joya Kickboxing Championship 2014 που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Κυριακή 30.11.2014 στο κλειστό του Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» με στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης, αλλά και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένο για τις 11,12,13 και 14.12.2014 στο κλειστό Ολυμπιακό της Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Οφείλουμε να συγχαρούμε για την προσπάθεια τους όλους όσους αγωνίστηκαν στα δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στις επερχόμενες διοργανώσεις που θα κληθούν να συμμετάσχουν.