Εντυπωσιακός ο “Brutal” Γιάννης Φεζουλάϊ στο No Limits 25!

Εντυπωσιακή η εμφάνιση του Γιάννη “Brutal” Φεζουλάϊ (Μανωλάς) από το Fight Club Galatsi στο No limits 25 «Δύναμη Ψυχής», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του TAE KWOΝ DO στο Φάληρο. Η αντικατάσταση του Νίκου Κελέκη, την τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού του στο αυτί (μερική ρήξη τύμπανου) κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, σε sparring με τον Μιχάλη Ζαμπίδη έδωσε την ευκαιρία στον Φεζουλάϊ να αναμετρηθεί και να διεκδικήσει την ζώνη του No Limits για τα 81kg απο τον αήττητο και κάτοχο της, Δημήτρη Χιώτη σε αγώνα με όρους Κ-1 για το main event.

No Limits 25

Ο Φεζουλάϊ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και έδειξε να αιφνιδιάζει τον Χιώτη με το επιθετικό του παιχνίδι και την άψογη τακτική του στον πρώτο γύρο. Πέρασε πολλά χτυπήματα στο πρόσωπο του “Panthro” με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα αιμορραγίας στην μύτη. Ο αθλητής μας απέκτησε ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στο Χιώτη, ο οποίος μετά το πέρας του αγώνα σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε ότι χωρίς την βοήθεια του γιατρού δύσκολα θα συνέχιζε τον αγώνα, λόγω δυσκολίας που είχε στην αναπνοή.

Ο γιατρός του αγώνα με την ανοχή του διαιτητή και χωρίς να έχει καμία δικαιοδοσία «υπερέβαλλε εαυτόν» περισσότερο για αυτοπροβολή και λιγότερο στο να εκτελέσει τα καθήκοντά του «βάσει κανονισμών», δηλαδή να διαγνώσει και αναλόγως να επιτρέψει ή όχι στον Χιώτη να συνεχίσει τον αγώνα. Πέραν του ότι χάθηκε αυτό το πλεονέκτημα, κατά την διάρκεια του αγώνα έκπληκτοι είδαμε τον γιατρό των αγώνων να γίνεται «γωνία» του Χιώτη προσφέροντάς τους ιατρικές υπηρεσίες σε κάθε διακοπή.

No Limits 25

Ο δεύτερος γύρος άνηκε δίκαια στον αθλητή του Νάσου Αργυρόπουλου αφού πέρασε πολλά low kicks που έπιασαν απροετοίμαστο τον Φεζουλάϊ και του χάλασαν την βάση.

Στον τρίτο γύρο είχαμε «πόλεμο»! Εκπληκτικό παιχνίδι και από τους δύο με εκατέρωθεν χτυπήματα. Το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει προς τον αθλητή του Fight Club Galatsi λόγω της αγωνιστικότητας και κυρίως λόγο του επιθετικού παιχνιδιού του, αλλά οι κριτές είχαν διαφορετική άποψη και έδωσαν νικητή τον Δημήτρη Χιώτη και μάλιστα ομόφωνα. Ο Φεζουλάϊ όμως με το πάθος και την αγωνιστικότητα του κέρδισε το κοινό.

Το παιχνίδι του Φεζουλάϊ με τον Χιώτη δεν ήταν το μοναδικό για το Fight Club Galatsi στο No Limits 25. Ένας ακόμη αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους ο 18χρονος Νίκος Παραμυθιώτης αγωνίστηκε και συγκεκριμένα στα pre-games με αντίπαλο τον Παντελή Πρωτόπαππα (No Limits Academy) σε αγώνα με όρους Κ-1 για τα 77 κιλά.

No Limits 25

O αθλητής του Fight Club Galatsi συνέχισε τις πολύ καλές τελευταίες του εμφανίσεις και πανηγύρισε την νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών. Ο Παραμυθιώτης μπήκε πολύ συγκεντρωμένος στον αγώνα και με σταθερή απόδοση και πολύ καλή τακτική κατέκτησε εύκολα την νίκη.

Η χρονιά που φεύγει σε λίγες ημέρες ήταν γεμάτη επιτυχίες, διακρίσεις αλλά κυρίως πολύ καλές εμφανίσεις σε όσα ring φιλοξένησαν τους αθλητές του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Θεοφάνους και το τεχνικό του επιτελείο. Οι εμφανίσεις των Φεζουλάϊ και Παραμυθιώτη στην τελευταία αυτή διοργάνωση μας γεμίζουν προσδοκίες.

Συγχαρητήρια και στους δύο και καλή επιτυχία στους αθλητές μας στους επερχόμενους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και για το Iron Challenge!