Εξετάσεις Μαύρης Ζώνης 2022

Στιγμές χαράς και επιβράβευσης έζησαν οι κορυφαίοι αθλητές του Fight Club που κατέκτησαν την πολυπόθητη Μαύρη ζώνη.

Mετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης, σκληρής προπόνησης και τουλάχιστον τριών χρόνων αναμονής από τις τελευταίες τους εξετάσεις, οι πολύπειροι πλέον αθλητές μας, είχαν την δυνατότητα να εξεταστούν και να αποκτήσουν την μαύρη τους ζώνη.

Εξετάστηκαν 15 μαχητές οι οποίοι επέδειξαν υψηλή τεχνική κατάρτιση και  φυσική κατάσταση η οποία ήταν αρκετή για να καταφέρουν όλοι τους να επιτύχουν στη 3ωρη απαιτητική εξέταση πάνω σε τεχνικές Shadowbox – Boxing Mitts- Kick Shields -Thai Pads – Αυτοματισμούς αγωνιστικών τεχνικών με εξοπλισμούς και τέλος Sparring.  Με την κατάκτηση της Μαύρης ζώνης οι Μαχητές κατάφεραν να περάσουν στο επόμενο στάδιο εκπαίδευσης στην προπονητική, δίπλα στον Head Coach των Fight Club κο. Ιωάννη Θεοφάνους, αποκτώντας  τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου στην μεθοδολογία και σε διδακτικές στρατηγικές στο άθλημα του Kick Boxing, δημιουργώντας γερές βάσεις και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους “Μαυροζωνάδες” για την φανταστική τους απόδοση  και στους προπονητές των αθλητών που συμμετείχαν στις εξετάσεις, Ιωάννη Θεοφάνους και Αλεξία Θεοδωρακοπούλου για την άρτια εκπαίδευσή των αθλητών, και την σταθερή προσήλωσή τους στη δημιουργία εξαιρετικών αθλητών.