Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών Μαρτίου 2018

Tην Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του 2018 στο Fight Club Galatsi. Το 1/3 περίπου των αθλητών  του συλλόγου ήταν έτοιμοι και εξετάστηκαν από τον κ. Ιωάννη Θεοφάνους και τους συνεργάτες του κ. Άρη Γρηγοριάδη και Αλεξία Θεοδωρακοπούλου (Α.Σ. ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ). Όλοι εξετάστηκαν στην ύλη του κ. Θεοφάνους και κρίθηκαν ικανοί να προχωρήσουν στην ύλη της επόμενης  ζώνης.

Οι μαθητές παρουσίασαν ένα εξαιρετικό επίπεδο φυσικής και τεχνικής κατάρτησης και παρ’όλο το δεδομένο άγχος κατάφεραν να δώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Μάλιστα, οι δυο αθλητές του Συλλόγου μας, Φίλιππος Θανάσκος και Στάθης Γαρουφαλής βραβεύτηκαν με τιμητική ζώνη για την άψογη παρουσίαση της ύλης τους ενώ στο τέλος των εξετάσεων , τα φλάς πήραν ‘’φωτιά’’ με την απονομή των ζωνών απ’το Δάσκαλο κ. Θεοφάνους και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους συμμετέχοντες, σηματοδοτώντας το τέλος άλλης μιας εξεταστικής περιόδου.

Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές και γονείς που παρευρέθηκαν , την εξεταστική  επιτροπή και τους βοηθούς – προπονητές του κ.Θεοφάνους καθώς και τα καφεκοπτεία “Βραζιλιάνος Γαλατσίου” της κ. Τζένης Θεοδωρακοπούλου, που είναι πάντα δίπλα μας, για τον εφοδιασμό της σχολής με υπέροχα σνακς καθώς και τα παραδοσιακά πασχαλινά σοκολατένια κουνελάκια που μοιράστηκαν σε όλα τα πιτσιρίκια μας.

Οι επόμενες εξετάσεις του Fight Club Galatsi είναι προγραμματισμένες για τις 13 Ιουλίου 2018.

Συγχαρητήρια σε όλους και εις ανώτερα!!!

Δείτε τις φωτό στο flickr:

Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών | 30-3-2018