Το Fight Club Galatsi στους επαγγελματικούς αγώνες “Gladiators 4”

Όπως κάθε χρόνο από το 2006 έτσι και φέτος, την Κυριακή 11/4/2010, ο προπονητής Kickboxing και Πυγμαχίας Τάσος Τσάλας πραγματοποίησε με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό ‘Αθλησης Δήμου Χαλκιδαίων το event “Gladiators Night 4” στο Κλειστό Στάδιο της Κανηθου στη Χαλκίδα.

Το πρόγραμμα της βραδιάς περιελάμβανε 25 συνολικά αγώνες από τους οποίους οι 15 ήταν επαγγελματικοί και οι 10 ερασιτεχνικοί. Το Fight Club Γαλατσίου εκπροσώπησαν 7 αθλητές του Γιάννη Θεοφάνους. Συγκεκριμένα, έπαιξαν οι ηλικίας 11 και 12 ετών Γιάσερ Χαγιούζ και Παντελής Κοντός που συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης με αθλητές της Χαλκίδας, ο έφηβος Δημήτρης Κοντός που αγωνίστηκε με αθλητή από την Ελευσίνα, έχασε στα σημεία σε μία δυνατή αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, στην Α’ κατηγορία Ανδρών έπαιξε ο Χάρης Γαστεράτος ο οποίος κέρδισε για άλλη μια φορά τον Κώστα Χαζαρίδη από τους Αγ. Αναργύρους στη ρεβάνς του αγώνα του Δεκέμβρη στο 1st Adidas Kickboxing Championship ’09 που έγινε στο Κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου και είχε λήξει νικηφόρα για τον Γαλατσιώτη αθλητή. Η δεύτερη αντίστοιχη ρεβάνς της διοργάνωσης μεταξύ του Σωκράτη Κερπάτσι (Fight Club), ο οποίος έδειξε μεγάλη αντοχή και του Θανάση Καράγκου (Μονομάχοι Χαλκίδας) βρήκε νικητή τον Χαλκιδαίο αθλητή στα σημεία. Ο Νίκος Γκίκας έχασε με ελάχιστη διαφορά στα σημεία από το Μελέτη Κακουμπάβα από τη Χαλκίδα σε έναν αγώνα επί ίσοις όροις. Η νίκη του Γιάννη Μιχαλόπουλου επί του Νικ Τάραμας που ζει και προπονείται στην Ολλανδία επισφράγισε την επιστροφή του στην αγωνιστική δραστηριότητα.

Gladiators NightKick Boxing