Το Fight Club Γαλάτσι στο Korinthian Kickboxing Championship

Τo Fight Academy Korinthos και ο προπονητής της ακαδημίας Σουκούλης Νίκος διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Κόρινθο, διασυλλογικό πρωτάθλημα Kickboxing , στα στύλ Κ-1 , Low Kicks και Kick Light σε όλες τις κατηγορίες, υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ.

Η 1η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλίου από τις 10.00 το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Fight Academy στην Λ. Ποσειδωνίας 66 στην Κόρινθο .

Ο Νίκος Σουκούλης που υπήρξε μαθητής του ομοσπονδιακού προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους θα φιλοξενήσει το Fight Club Γαλάτσι που με την καθοδήγηση του δασκάλου, θα βρίσκεται εκεί με πλήρη ομάδα και με συμμετοχή σε αγώνες όλων των στυλ.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία Junior θα αγωνιστούν σε αγώνες Kick Light , ο Ηλίας Σπαράγγης (8 ετών) και τα αδέλφια Κούστα, ο Γιώργος και η Χριστίνα (13,5 και 12 ετών αντίστοιχα). Στην κατηγορία 15-18 ετών , σε Kick Light αγώνες θα εκπροσωπήσουν το Fight Club Γαλατσίου η Ιφιγένεια Σαράκη (15 ετών) στα 60 κιλά και ο Αλέξανδρος Αντώνογλου (18 ετών) στα 74 κιλά. Στην ίδια κατηγορία αγώνων στους άνδρες θα αγωνιστούν ο Πέτρος Μπαριτάκης στα -67 κιλά, ο Αποστόλης Ηλιόπουλος στα 75 κιλά, ο Δήμος Μωραΐτης στα 84 κιλά και ο Ευάγγελος Σταμούλης στα +91. Τέλος ο Αποστόλης Μπάλτος θα αγωνιστεί στα 80 κιλά στην Β’ κατηγορία σε αγώνα Κ-1.

Όλα τα μέλη του Fight Club Γαλατσίου ευελπιστούν ότι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογο μας θα έχουν την καλύτερη δυνατή παρουσία και θα επιστρέψουν με νίκες στις αποσκευές τους. Καλή επιτυχία!

Η αφίσα της διοργάνωσης:

Korinthian Kickboxing Championship 2013