Το Fight Club πάει και… βουνό, με νέο Παράρτημα στον Παρνασσό

Fight Club Parnassos

Ο αγαπημένος μας σύλλογος , το Fight Club Γαλάτσι , πιστό στην δέσμευσή του για την ανάπτυξη των μαχητικών σπόρ στην χώρα μας, αλλά και στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στη διαρκή αύξηση των φίλων και αθλητών , προχωρά σε μια ακόμα δυναμική κίνηση: Τη δημιουργία Παραρτήματος Fight Club , στην περιοχή του Παρνασσού .

Συγκεκριμένα, στην Αμφίκλεια , στην Λεωφόρο Αθηνών 22 , το Fight Club , αποκτά το δικό του χώρο στον οποίο θα φιλοξενήσει μικρούς και μεγάλους μαχητές της περιοχής, και θα τους μυήσει στα υπέροχα μυστικά των πολεμικών τεχνών και της διαπαιδαγώγησης που προσφέρει σε ψυχή και σώμα.

Σας περιμένουμε, να γνωρίσετε από κοντά τον χώρο αλλά και να ενώσετε μαζί μας τις δυνάμεις σας για μια καλύτερη μέρα για τις μαχητικές τέχνες στην περιοχή του Παρνασσού αλλά και σε όλη την χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να μάθετε τα προγράμματα του Fight Club Παρνασσού για τις ηλικίες που ενδιαφέρεστε, καλέστε σήμερα κιόλας στο 6972052644, τους υπεύθυνους, Κώστα Τσαμαντάνη και Απόστολο Στεργιόπουλο και οι 2 προπονητές Kickboxing κάτοχοι Μαύρης Ζώνης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (Π.Ο.Κ.) .