Γιατί το Fight Club πάει …παντού!

Muay Thai - MMA Diamond Interclub Fights

Με επιτυχία διοργανώθηκε άλλο ένα Diamond Interclub Fights Event από τον Παύλο Καπώνη την Κυριακή 14 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ( ΣΕΦ ) όπου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει ερασιτεχνικούς και επίλεκτους αγώνες Muay Thai . Για πρώτη φορά συμμετείχαν στην διοργάνωση αυτή και 4 αθλητές της Theofanous Elite Team από το Fight Club Galatsi .

Οι αθλητές Σουρτζίνος Πέτρος, Άνθιμος Ευστράτιος, Τσίκο Διονύσης και Γαλαίος Βασίλης αγωνίστηκαν σε αγώνες με όρους Κ1-Muay Thai . To αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν νίκη για τον Σουρτζίνο και τον Άνθιμο , ισοπαλία για τον Τσίκο και ήττα για τον Γαλαίο .

Δίνοντας ένα μεγάλο μπράβο και στους τέσσερις αθλήτες μας, αποδεικνύεται ότι οι μπορούν επάξια να αγωνιστούν και σε άλλα αγωνιστικά στυλ και ότι διαθέτουν πραγματική θέληση για διάκριση.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο μεγαλύτερο διασυλλογικό πρωτάθλημα το Joya Kick Boxing Championship 2013 που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Απριλίου 2013 στο κλειστό στάδιο Ανω Λιοσίων, Δροσούπολης με αποκλειστικό χορηγό την Joya Hellas .

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα περισσότερο θέαμα, νίκες και φυσικά … Fight Club .