ΓΚΙΚΑΣ – ΦΕΖΟΥΛΑΪ – ΑΡΜΕΝΑΤΖΟΓΛΟΥ : ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ ΤΟΥ ANDY SOUWER ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Με 20 αθλητές συμμετείχε το Fight Club Galatsi στο διήμερο σεμινάριο του Ολλανδού θρύλου του Kick boxing Andy Souwer το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2018 στο Workout Hall Αλίμου με διοργανωτή τον Ανδρέα Ορφανίδη και την Orfanidis Team.

Οι αθλητές της σχολής είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν  και να απολαύσουν  ένα σεμινάριο γεμάτο γνώση και έντονη δράση από τον Ολλανδό superfighter, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για την αθλητική τους πορεία στο kickboxing.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το team του Ανδρέα Ορφανίδη αλλά και από τον ίδιο τον Ολλανδό σούπερ σταρ, ο σκοπός του σεμιναρίου δεν ήταν μόνο εκπαιδευτικός αλλά πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια μιας πιο προσωπικής συνεργασίας με σκοπό να επιλεγούν ικανοί αθλητές για να προπονηθούν στην Ολλανδία μαζί με τον Andy Souwer και μετέπειτα να προωθηθούν σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Είμαστε πολύ περήφανοι λοιπόν που ο θρύλος του Κ1 ξεχώρισε και επέλεξε τρείς αθλητές μας για να μεταβούν  αρχές Μαρτίου  στην Ολλανδία για την προετοιμασία τους.

Οι αθλητές του συλλόγου μας Fight Club Galatsi  Νίκος Γκίκας, Γιάννης Φεζουλάι και Αντώνης Αρμενατζόγλου θα ταξιδέψουν στο Den Bosch της Ολλανδίας για να προπονηθούν μαζί με τον Andy Souwer, συνοδευόμενοι πάντα από τον προπονητή τους κ. Ιωάννη Θεοφάνους αλλά και τον Ανδρέα Ορφανίδη και τον γνωστό MMAer Μπίλυ Nord Νικολακόπουλο. Διπλά κερδισμένοι όμως θα είναι  καθώς θα παρακολουθήσουν από κοντά – μαζί με τον Andy – την κορυφαία διοργάνωση ‘’GLORY ‘’ που θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam.  Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στο main event της βραδιάς θα αγωνιστεί μετά από καιρό ο Μαροκινός  Badr Hari, αθλητής τεράστιων ικανοτήτων και φήμης.

Ευχαριστούμε τον Andy Souwer για την ευκαιρία και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους αθλητές μας, αλλά και στον Ανδρέα Ορφανίδη και την ομάδα του για μια εξαιρετική διοργάνωση.

 

Andy Souwer Seminar 2018 - Athens, OrphanidesTeam