Θεοί του πολέμου I

Στις 24 Μαρτίου 2012 άλλη μια επαγγελματική διοργάνωση πραγματοποιείται στο ΔΑΙΣ όπου φέρει την αιγίδα τις W.K.A και διοργανωτή τον Στέλιο Πολίτη της Zen Fighting Club .

Gods of War I

Τo Fight Club Central Gym θα συμμετάσχει και σε αυτήν την διοργάνωση με 2 αθλητές , τον συνήθη ύποπτο Νίκο Γκίκα ο οποίος αυτήν τη φορά θα παίξει σε 4άδα για την κατάκτηση της εθνικής Ζώνης W.K.A. στα 72 κιλά όπου θα έρθει αντιμέτωπος με έναν από τους Ουζούνη (Μάλλιος Team) , Ιορδανίδη (Σαριαννίδης Team) ή Φραγκιαδάκη (Κουγιουμιτζάκη Team) στον ημιτελικό και αν κερδίσει θα αγωνιστεί στον τελικό με τον αθλητή που θα προκριθεί.

Στα pre-games της διοργάνωσης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επαγγελματικούς αγώνες ο αθλητής του Fight Club Γαλατσίου, Γιώργος Αβραμόπουλος στα 74 κιλά με όρους Kickboxing Low-Kicks .

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 18.00 (οι πόρτες στο κοινό θα είναι ανοικτές από τις 17.00, είσοδος 20ευρω, δίπλα στο Ring ροτόντες 10 ατόμων 500ευρω).

Για περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία του Fight Club Central Gym στο Γαλάτσι: 2102915489 ή info@fightclubgalatsi.gr