Η αποστολή του Fight Club Galatsi στο Athens Challenge Tournament 2015

Το Fight Club Galatsi συμμετείχε στο επίσημο διεθνές πρωτάθλημα της WAKO το Athens Challenge Tournament 2015, ένα από τα 5 μεγαλύτερα τουρνουά της Ευρώπης, που έλαβε μέρος στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Π. Φαλήρου στις 31 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου.

1

Η ομάδα του Fight Club Galatsi απαρτιζόμενη από 8 αθλητές αγωνίστηκαν στο στυλ Kick Light, οι 4 στο πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι 4 στο ομαδικό, και κατάφεραν να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους. Αναλυτικότερα στο πρωτάθλημα o Χρήστος Ζάρας πήρε την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία +84 kg, η Πρίφτη Αντωνία επίσης την πρώτη θέση και το κύπελλο στην κατηγορία +55kg ενώ στην ίδια κατηγορία τη δεύτερη θέση την κατέκτησε η Δήμητρα Γαυγιωτάκη και τέλος ο ‘Αγγελος Καζαντζής την τρίτη θέση στην κατηγορία -74kg. Στα ομαδικά, όπου για πρώτη φορά πήραν μέρος οι αθλητές μας, οι Παραμυθιώτης Νίκος και Τσίκο Διονύσης στην κατηγορία +74kg έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά έχασαν από το ζευγάρι του συλλόγου Fu Jow Pai Ασπροπύργου ενώ οι Φασομυτάκης Κώστας και Καζαντζής Χρήστος στην κατηγορία -74kg κατάφεραν τη νίκη απέναντι στο σύλλογο «ΜΑΧΗΤΩΝ ΚΩ» μετά από μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, κατακτώντας το κύπελλο και το χρηματικό ποσό των 150€.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την άψογη εμφάνισή της που για άλλη μία φορά μας έκανε υπερήφανους! Ακολουθεί slideshow με όλες τις φωτογραφίες.