Η ομάδα του FIGHT CLUB GALATSI παρόν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα τους τελευταίους δυο μήνες.

Η ερασιτεχνική ομάδα του Fight Club Galatsi συμμετείχε τον Μάρτιο και τον Απρίλιο σε 4 διασυλλογικά πρωταθλήματα εκ των οποίων δυο ήταν στο άθλημα  του Muay Thai, ένα στο striking kickboxing και τέλος σε ένα διασυλλογικό πρωτάθλημα  MMA και submission grappling.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 13 Μαρτίου  το Fight Club Galatsi συμμετείχε στους αγώνες Muay Thai SPAR WARS 2 με διοργανωτή το Lions Camp δίνοντας το παρόν με 5 αθλητές ( Έρσι Πέπα, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Φίλιππος Θανάσκος, Στέλιος Μάλλιος και Ευγένιος Τερζόγλου) και σημείωσε 3 νίκες και 2 ήττες.

Την Κυριακή 10 Απριλίου διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα MMA και submission grappling, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της EFL ACADEMY στο Περιστέρι. Το παρόν έδωσαν δυο αθλητές μας, η Αντωνία Πρίφτη με δεύτερη εμφάνιση στον χώρο του grappling και τον Μαρλίς Ζντράβα που συμμετείχε για πρώτη φορά  σε αγώνες. Η Αντωνία αγωνίστηκε σε έναν αγώνα grappling και έχασε στα σημεία, ενώ ο Μαρλίς έπαιξε δυο αγώνες grappling με μια νίκη και μια ήττα με πολύ καλή παρουσία.

Το Σάββατο 16 Απριλίου διεξήχθησαν αγώνες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα FIGHT WITH RESPECT 4 υπό το σωματείο Α.Σ. ΛΕΥΚΗ ΤΙΓΡΗ, ενώ την Κυριακή 17 Απριλίου έγιναν οι αγώνες kick boxing στην διοργάνωση GODS OF WAR OPEN – STRIKING HEROES  που πραγματοποιήθηκε στο Royal Academy of Kickboxing & Muay Thai.

Και τις δυο μέρες οι αθλητές μας σημείωσαν επιτυχίες. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έπαιξε στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και κέρδισε ομόφωνα στα σημεία τον αντίπαλο σε αγώνα Muay Thai Β’ κατηγορίας.

Την Κυριακή  πραγματοποιήθηκε το GODS OF WAR STRIKING HEROES, που τελούσε υπό την αιγίδα των WKU & ISKA, το Fight Club Galatsi συμμετείχε με 13 αθλητές, σημειώνοντας 6 νίκες και 2 ήττες σε αγώνες με νικητή. Οι υπόλοιποι αθλητές συμμετείχαν σε αγώνες εμπειρίας χωρίς νικήτη.

Οι αθλητές που αγωνίστηκαν  ήταν η Χρύσα Γκοργκόλια, ο Θάνος Καραγιώτης, ο Δαμιανός Παππάς, η Μαρία Μπάρδη, ο Ευγένιος Τερζόγλου, ο Μίλτος Τσάπαλος, η Νίκη Βανδώρου, η Αντζελίνα Μεχμέτι, ο Αντρίν Μπάλα, η Φαίδρα Θεοφάνους, η Μυρσίνη Κόκκινου, η Θεοδώρα Καλπακιώρη και ο Δημήτρης Γιούλης.

Ο σύλλογος συμμετέχει σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα έτσι ώστε όλοι οι εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές να κερδίσουν εμπειρία, ψυχολογία και αυτοπεποίθηση περνώντας στο επόμενο επίπεδο πρωταθλητισμού με αξιώσεις.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές!

Καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες!

Και ένα ακόμη ευχαριστώ στους χορηγούς του Συλλόγου.