Μεγάλη νίκη του Αρμενατζόγλου στην Κωνσταντινούπολη! (Βίντεο)

Με 2 knock-down στον 1ο γύρο και συνολική υπεροχή καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αντώνης Αρμενατζόγλου επικράτησε του αντιπάλου του Dzevad «The Machine» Poturak, στην εξαιρετική διοργάνωση Champion’s Night II, που διεξήχθη το Σάββατο που μας πέρασε, στην Κωνσταντινούπολη.

Στο Champions Night II συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές από την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Αυστρία και την Τουρκία. Το event προβλήθηκε ζωντανά στην Τουρκία από το κανάλι TV8,5, το κανάλι που προβάλλει το τουρκικό Survivor, με τεράστια τηλεθέαση. Ο αγώνας του Έλληνα αθλητή κλείστηκε μέσω της WKU και του Στέλιου Πολίτη.

Ο αθλητής του Ι. Θεοφάνους και της Theofanous Elite Team, πολύ καλά διαβασμένος, έπαιξε ένα άψογο παιχνίδι τακτικής, από την αρχή του αγώνα, ενάντια στον πολύ έμπειρο heavyweight Βόσνιο kickboxer Poturak, δίχως να απειληθεί σοβαρά, κερδίζοντας με ομόφωνη απόφαση αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας για τη μεγάλη του νίκη, μια από τις μεγαλύτερες νίκες Έλληνα αθλητή στο εξωτερικό για τη χρονιά που διανύουμε.

Επόμενες αγωνιστικές συναντήσεις για το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team:

  • Στις 9 Ιουλίου, στο No Fight, No Victory 3, στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου θα αγωνιστούν οι Κλεάνθης Μαυρόπουλος, Δήμητρα Αγαθαγγελίδου, Αντωνία Πρίφτη και Χρήστος Οικονομόπουλος,
  • Στις 21 Ιουλίου, στη διοργάνωση του Στέλιου Πολίτη, Monemvasia Fight Night, με τους Χρήστο Οικονομόπουλο, Αντωνία Πρίφτη και Roland Matuszczyk.
  • Στις 28 Ιουλίου στο Αλιβέρι και τη διοργάνωση του Fight Club Aliveri και της Theofanous Elite Team, “Aliveri Dare To Fight: Greece VS Turkey”, με επίλεκτους αγώνες μεταξύ αθλητών της Ελλάδας και της Τουρκίας, τηλεοπτική κάλυψη, και τη σπουδαία αναμέτρηση για ευρωπαϊκό τίτλο ανάμεσα στο Γιάννη «Brutal» Φεζουλάι και τον Τούρκο πρωταθλητή, καθώς και τις συμμετοχές των Αντώνη Αρμενατζόγλου και Δημήτρη Σαϊνόπουλου.