Μια ακόμη νίκη στο Scorpion Night IV

Sokratis Kerpatsi wins at Scorpion Night IV

Επιτυχημένο το Scoprions Night IV του Γιώργου Σαριδάκη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Μαϊου στο κλειστό στάδιο Περιστερίου.

Με δυνατούς αγώνες Kickboxing και Πυγμαχίας, ποιότητα και σωστή οργάνωση, την διοργάνωση παρακολούθησαν περίπου 1.000 θεατές οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί με πολύ πάθος και χειροκροτήματα.

Από το Fight Club Γαλάτσι συμμετείχε ο Σωκράτης Κερπάτσι ο οποίος έπαιξε στα Main Events της διοργάνωσης με τον Τζεμάλ Χουσεϊνογλου από τα Μέγαρα.

Ο Σωκράτης κέρδισε με ομόφωνη απόφαση χωρίς να αντιμετωπίσει κάποια αντίσταση αφού μετά το τέλος του πρώτου γύρου κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του. Με δυνατά χτυπήματα και σε σωστό χρόνο δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του για να τον απειλήσει.


Sokratis Kerpatsi wins at Scorpion Night IV

Άλλη μια επιτυχία για τον σύλλογό μας και την Theofanous Elite Team, η οποία ξεχωρίζει για το αγωνιστικό της στιλ και την ιδιαίτερη τακτική που ακολουθεί στους αγώνες της.

Παραμένουμε συντονισμένοι στον ρυθμό των Μαχητικών Αθλημάτων και του Fight Club Central Gym καθώς το επόμενο σαββατοκύριακο 1η Ιουνίου θα αγωνιστεί ο αθλητής της Θεοφάνους Elite Team Χρήστος Κοτσομίτης στο The Battle V, ενώ οι αθλητές Κελέκης Νίκος και Φεζουλάι Γιάννης την 2η Ιουνίου στο Kimbo Superfights!