Νεα σελίδα στο χώρο του Krav Maga

Το Fight Club Galatsi με τον εκπαιδευτή Απόστολο Ηλιόπουλο του Krav Maga Mentality προχώρησε σε κορυφαία συνεργασία με την Παγκόσμια ομοσπονδία Krav Maga Core International.

Το Krav Maga Core είναι μια διεθνής αναγνωρισμένη ομοσπονδία που αναπτύχθηκε από τον Haim Sasson και τον Amnon Darsa, δύο από τους πιο ολοκληρωμένους Krav Maga εκπαιδευτές παγκοσμίως.

Krav Maga στο Fight Club Central Gym

Ο Haim Sasson είναι Master στο Krav Maga , με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένων μαύρες ζώνες σε πολλαπλά μαχητικά συστήματα . Είχε άμεση επαφή με τον δημιουργό και ιδρυτή του Krav Maga Ίμι Λίχτενφελντ, έχοντας λάβει τη μαύρη ζώνη από τον ιδιo.O Haim ευθύνεται για πολλές από τις ασκήσεις «σήμα κατατεθέν» του Krav Maga, όπως το Zombie Game.

O Amnon Darsa είναι αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες του κόσμου Krav Maga .O Amnon άρχισε την κατάρτιση του στο Krav Maga όταν ήταν μόλις δεκατριών ετών , και από το 1988 ήταν ο προστατευόμενος του Εγιάλ Γιανίλοβ ,ο πιο στενος και έμπιστος φοιτητής του Imi . O Amnon έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία ως επικεφαλής εκπαιδευτής στην IKMF και έχει αναπτύξει μια απαράμιλλη εμπειρία σε όλους τους τομείς, με ιδιαίτερη έμφαση στην στρατιωτική εκπαίδευση,law enforcemnet,ειδικός στα όπλα και τέλος vip protection.

Στόχος της νέας συνεργασίας του Α.Ηλιοπουλου με την KMC είναι η καλύτερη κατάρτιση πάνω στο Krav Maga των μαθητων του Krav Maga Mentality.

Τα μαθήματα KRAV MAGA πραγματοποιούνται στο γυμναστήριο του Fight Club Galatsi, στη Λεωφόρος Βεϊκου 121 – 123 στο Γαλάτσι.

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα: 20:30 – 21:30

Τετάρτη: 21:00 – 22:00

Σάββατο: 17:00 – 18:30

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 2915489 ή στείλτε μας info@fightclubgalatsi.gr