Μεταβολή ημερομηνίας: 2ο σεμινάριο Krav Maga – 4/3/2023

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο σεμινάριο Krav Maga με γενικό αντικείμενο τις βασικές άμυνες σε επιθέσεις με μαχαίρι και ειδικότερα, την επίθεση με μαχαίρι από πάνω (γωνία 180 μοιρών).

Στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να δείτε φωτό από τη διοργάνωση.

Τα σεμινάρια συνεχίζονται στο Fight Club: To 2o Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/3/2023, 17:00-19:00, στις εγκαταστάσεις του Fight Club Galatsi: Λεωφ. Βεΐκου 119, 11146, Γαλάτσι – Α’ όροφος.

Το Fight Club Galatsi και η Krav Maga Mentality συνεχίζουν δυναμικά την σειρά σεμιναρίων αυτοάμυνας σε επιθέσεις με μαχαίρι προχωρώντας στο 2ο σεμινάριο. Η σειρά ολοκληρώνεται σε τρία (3) δίωρα σεμινάρια. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει όλη την σειρά, με απόδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού, είτε μεμονωμένα.

Απευθύνεται σε όλους, αρχάριους και προχωρημένους σε οποιαδήποτε μαχητική τέχνη. Στο δεύτερο σεμινάριο θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε την κατάσταση, αν μπορούμε να την αποφύγουμε, απλές άμυνες για αρχάριους αλλά και ολοκληρωμένη τεχνική ελέγχου σε επίθεση με γωνία από κάτω. Για κάθε περίπτωση (απειλή ή επίθεση) έχουν σχεδιαστεί καταστάσεις ρεαλιστικής προσομοίωσης όπου οι συμμετέχοντες θα δοκιμαστούν σε συνθήκες πίεσης καλούμενοι να λάβουν την σωστή απόφαση.

Εισηγητής ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Krav Maga του Fight Club Galatsi, Αχιλλέας Παπαγεωργίου (βαθμός G4).

Κοινή ύλη σε όλα τα σεμινάρια: Διαχείριση και Αποφυγή της κατάστασης.

Εξειδικευμένη ύλη ανά σεμινάρια και πρακτική αυτής:

  • Σεμινάριο 1: επίθεση με μαχαίρι από πάνω, γωνία 180 μοίρες
  • Σεμινάριο 2: επίθεση με μαχαίρι από κάτω
  • Σεμινάριο 3: Απειλές με μαχαίρι

Κόστος ανά σεμινάριο: 20 €

(ειδικά για τα μέλη του Fight Club Galatsi, θα υπάρχει έκπτωση 50% στις παραπάνω τιμές)


To 2o Σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 4/3/2023, 17:00-19:00, στις εγκαταστάσεις του Fight Club Galatsi: Λεωφ. Βεΐκου 119, 11146, Γαλάτσι – Α’ όροφος. 


Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί:

https://forms.gle/F83CXEqL9E2m6iQU9