Ολοκληρώθηκαν μέσα σε εορταστικό κλίμα οι τελευταίες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για το 2021

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις για τις έγχρωμες ζώνες των αθλητών του Fight Club Γαλατσίου

Στις εξετάσεις συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου, που ξεκίνησαν έγκαιρα τις προπονήσεις και προετοιμάστηκαν πάνω στην ύλη τους μετά από την πολύμηνη διακοπή των προπονήσεων λόγω Covid.

 

Οι εξετάσεις έγιναν την Παρασκευή  17 Δεκεμβρίου και  με τον εξεταστή και head coach του Fight Club Γαλατσίου κ. Ιωάννη Θεοφάνους και με τους βοηθούς προπονητές τον  Σταύρο Στάινερ, τον Πέτρο Μπαριτάκη και την Αντωνία Πρίφτη. Οι εξεταστές  αναγνώρισαν την προσπάθεια όλων των μαχητών οι οποίοι έδειξαν ζήλο για το άθλημα, άρτια τεχνική κατάρτιση, δίνοντας έτσι την έγκριση τους ώστε οι εξεταζόμενοι να μεταβούν στο επόμενο επίπεδο μάθησης, επιβραβεύοντας έτσι τις προσπάθειές και την συνέπειά τους.

 

Αθλητές και εξεταστές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 18 Μαρτίου του 2022, στις επόμενες προγραμματισμένες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών.

 

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν, τους γονείς και τους δασκάλους που παραβρέθηκαν καθώς και τα καφεκοπτεία «Βραζιλιάνος» της κ. Τζένης Θεοδωρακοπούλου που για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα μας, με τις μοναδικές λιχουδιές και σνακ που μας διέθεσε.

 

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Fight Club Galatsi και καλές γιορτές σε όλους!