Πανέτοιμο το Fight Club Galatsi για τις διοργανώσεις του Σαββατοκύριακου (Scorpion Night, Iron Challenge, Superkombat)

Αναχώρησε η ελληνική αποστολή για τη Ρουμανία και το Superkombat που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 25 Ιουνίου. Με επικεφαλής τον Χ. Παπαναγιώτου, υπεύθυνο του Kimbo Management, οι Λεβάν Γκουρούλι, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου, Ρουσσάκης Μανώλης και Κλεάνθης Μαυρόπουλος θα παρευρεθούν στο Βουκουρέστι σε μια διεθνή διοργάνωση, υψηλού επιπέδου. Ο αθλητής της Theofanous Elite Team, Κ. Μαυρόπουλος, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία και προετοιμασμένος άψογα, έχει  σκοπό να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μετά από την διετή αποχή του από τους επαγγελματικούς αγώνες.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η ζύγιση και θα ακολουθήσει η συνέντευξη τύπου για το IRON CHALLENGE που θα γίνει 25 Ιουνίου. ‘Εξι οι αθλητές του Fight Club Galatsi στη διοργάνωση του Μιχάλη Ζαμπίδη, με τους Γκίκα N. και Φεζουλάι Γ. να πρωταγωνιστούν στα Main games, τους Φασομυτάκη Κ. και Φωτίου Θ. στα Super Fights και τις Αγαθαγγελίδου Δ. και Πρίφτη Α. στα pre games.

Πανέτοιμοι και για τις δικές τους μάχες στο Scorpion Fight Night οι Πασάι Μάριος και Χοσένι ‘Αμπι, που θα βρεθούν στο Votanikos Stage την Κυριακή 26 Ιουνίου. Μια διοργάνωση δυνατή του Γιώργου Σαριδάκη, με εντυπωσιακή κάρτα αγώνων στην οποία συμπεριλαμβάνονται σπουδαία ονόματα του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό.

Λίγα εισιτήρια έχουν απομείνει ακόμα στο Fight Club Galatsi για τις επικείμενες μάχες της Theofanous Elite Team., τα οποία θα διατίθενται μέχρι αύριο το πρωί.