Παραμυθιώτης και Φασομυτάκης εκπροσωπούν το Fight Club Galatsi στο Versus

Παραμυθιώτης και Φασομυτάκης εκπροσωπούν το Fight Club Galatsi στο Versus!!

Το Σάββατο 8 Μαρτίου… οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γυμναστήριο της Ριζούπολης όπου θα πραγματοποιηθεί το VERSUS PASS 1 του δάσκαλου Παναγιώτη Πετρίδη το οποίο ουσιαστικά αποτελεί το σκαλοπάτι για την πρόκριση στην 8άδα του επερχόμενου VERSUS 5.

Συγκεκριμένα, στην αρένα θα γίνουν έξι αγώνες με K1 Rules, τριών γύρων των τριών λεπτών και όσοι αναδειχθούν νικητές θα συμπληρώσουν την βασική 8άδα της διοργάνωσης.

Την μάχη του για την πρόκριση στην τελική φάση του Versus 5 θα δώσoυν από το Fight Club Galatsi ο Νίκος Παραμυθιώτης αθλητής της Theofanous Elite Team και ο Κωστής Φασομυτάκης. Στην κατηγορία των 75 κιλών οι δύο δεκαεπτάχρονοι αθλητές του Γιάννη Θεοφάνους θα αντιμετωπίσουν τους Αλέξανδρο Σέρτσα (Fighters) και Αμαρίντο Χύσκα (Petridis V Team)σε αναμετρήσεις που αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ευχόμαστε στους αθλητές του Fight Club να μπορέσoυν να ξεδιπλώσουν τις αρετές και το ταλέντο τους και να πανηγυρίσουν στους πρώτους τους αγώνες για το 2014 τις νίκες που θα τους δώσουν το εισιτήριο για την συμμετοχή στους τελικούς του VERSUS 5.

Kick BoxingVersus Fight Night