Δελτίο τύπου 3ης Αγωνιστικής του Joya Kickboxing Championship 2012 (στιγμιότυπα, φωτογραφίες)

Μια αγωνιστική γεμάτη δράση και θέαμα σε ένα γήπεδο γεμάτο θεατές

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 3η αγωνιστική του συναρπαστικού μαχητικού πρωταθλήματος, JOYA Kickboxing Championship 2012 . Οι αγώνες έγιναν εκτός του Fight Club Central Gym , στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του Δήμου Γαλατσίου , σε μια προσπάθεια να διευκολυνθούν τόσο οι αθλητές όσο και το ολοένα αυξανόμενο κοινό των μαχητικών σπορ στη χώρα μας. Το αποτέλεσμα;

Περισσότεροι από 350 αθλητές και 70 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα ξεπέρασαν τον εαυτό τους προσφέροντας θέαμα, ποιοτικό «αγωνίζεσθαι» και καταιγιστικές στιγμές δράσης και συγκίνησης σε περίπου 1000 θεατές που πέρασαν από το κλειστό.

Στιγμιότυπα και promotion video από την 3η Αγωνιστική του Joya Kickboxing Championship 2012 .

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι καταξιωμένοι αθλητές και πρωταθλητές αλλά και οι νέες ελπίδες του αθλήματος , υπό τις οδηγίες των προπονητών τους, μάχονταν σε δυο ρινγκ και δυο τατάμι και καταχειροκροτούνταν από ανθρώπους που παρευρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου στο Γαλάτσι. Ειδικά, οι κατηγορίες Light Low – Low Kicks και Κ1 rules πρόσφεραν μεγάλη αγωνιστική εμπειρία στους συμμετέχοντες, και πιστοποίησαν την εντυπωσιακή άνοδο του αθλήματος, μέρα με τη μέρα.

Aξίζει να αναφερθεί και η προσπάθεια των αθλητών του Fight Club Γαλατσίου , οι οποίοι έδωσαν τον καλό τους εαυτό, ενόψει και της πολύ σημαντικής αποστολής τους στη διεθνή διοργάνωση «Brute Force 21», στο Coburg της Μελβούρνης.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκίκας , κέρδισε ομόφωνα στα σημεία τον Δημήτρη Σίλα της Στοφύλας Team (δείτε τον αγώνα), ο Γιάννης Μιχαλόπουλος , τον Διονύση Γκίκα της Χαντζόπουλος Team (δείτε τον αγώνα), όπως και ο Σωκράτης Κερπάτσι της σε βάρος του Θ. Δρακουλάκου της House of Champions . (Μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα και τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων των αθλητών μας μπορείτε να παρακολουθήσετε και live στο κανάλι του Fight Club Central Gym στο YouTube ).

Τέλος, σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας, ο Κώστας Αγγελής της Σενεκίδης Team επιβλήθηκε του Νίκου Αγγαράι της Πανταζής Team .

Μέχρι στιγμής – συντομα θα αναρτηθούν όλα τα αποτελέσματα – στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται:

  1. Μονομάχοι Χαλκίδας : 306
  2. Fight Club Γαλάτσι : 202
  3. Petridis V Team : 93
  4. Fighters : 81
  5. Fight Club Ασπρόπυργος : 75

Για τον Ιωάννη Θεοφάνους και τους συνεργάτες του, την Theofanous Elite Team , αυτή η αγωνιστική, παρά τον κόπο και το κόστος της προετοιμασίας της, αποτελεί ηθική και αγωνιστική δικαίωση και επιβράβευση για την προσπάθεια που καταβάλουν .

Το επόμενο ραντεβού με τους αθλητές , τους προπονητές και όλους του θεατές και οπαδούς της τέχνης του Kick boxing ορίζεται για την τελευταία, πιο σημαντική και πιο πολλά υποσχόμενη, φάση του πρωταθλήματος, στις 16 Δεκεμβρίου 2012 .

Δείτε πάνω από 1300 φωτογραφίες από τη διοργάνωση.

[flickr-gallery mode=”photoset” photoset=”72157631857438151″]

Βρείτε τις φωτογραφίες σας στο Flickr , γίνετε φίλοι του Fight Club Central Gym και προσθέστε και τις δικές σας λήψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Contact Fight Club Central Gym for more information.