Προκήρυξη 4ης Aγωνιστικής Joya Kick Boxing Championship Finals 2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, προπονητές,

Άλλος ένας κύκλος του πρωταθλήματος JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP κλείνει. Οι αγώνες Joya Kick Boxing Championship Finals 2015 – 4η Αγωνιστική είχαν αρχικά προγραμματιστεί όπως σας είχαμε ανακοινώσει για την 19η Δεκεμβρίου 2015. Λόγω όμως του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών – γυναικών που διοργανώνει η Ομοσπονδία οι αγώνες μας θα διεξαχθούν τελικά στις 6 Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Κυριακή.

Joya Kickboxing Championship Finals 2015 - 4η αγωνιστική - 6 Δεκεμβρίου 2015

Με μέγα χορηγό την εταιρία Ολλανδικού εξοπλισμού JOYA FIGHT GEAR, την υποστήριξη του Δήμου Μεταμόρφωσης, την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίαs Kick Boxing και την διοργάνωση από την THEOFANOUS ELITE TEAM σας καλούμε στο Κλειστό Γήπεδο ΑΣΟΧ ΑΘΗΝΑ Ολυμπιακού Χωριού, όπου μεταφερόμαστε αυτή την φορά μετά την μεγάλη συμμετοχή συλλόγων και αθλητών στην 3η Αγωνιστική. ‘Ενας αθλητικός χώρος, με όλες τις προδιαγραφές που χρειάζονται για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών, που θα συμμετέχουν στο πιο οργανωμένο πρωτάθλημα Ερασιτεχνικών Αγώνων Κickboxing στα στυλ Κ1 rules, Kick Light, Low Kicks και Muay Thai, που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Και φέτος στην τελευταία αυτή αγωνιστική σύλλογοι και αθλητές από όλη την Ελλάδα θα διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα της χορηγού εταιρίας JOYA HELLAS.

Το JOYA KICK BOXING CHAMPIONSHIP 2015 προσφέρει εμπειρία και συγκινήσεις σε νέους αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου αλλά και την ευκαιρία σε αθλητές A’ κατηγορίας να αναμετρηθούν με άξιους αντίπαλους, με αυστηρή κρίση και διαιτησία πιστοποιημένη από την Π.Ο.Κ. και δεδομένη την σωστή ροη της διοργάνωσης από την THEOFANOUS ELITE TEAM.

Στόχος μας μέσα από αυτή την διοργάνωση είναι να προσφέρουμε αγώνες που θα ανοίξουν τον δρόμο στους αυριανούς πρωταθλητές προσφέροντάς τους εμπειρία, θεμιτό ανταγωνισμό, τεχνική κατάρτιση και κίνητρο κατάκτησης οικονομικού και ιδεολογικού επάθλου.

Είμαστε εδώ προσφέροντας αγώνες με χαμηλό κόστος. Με εισιτήριο εισόδου για τους θεατές αξίας μόλις 5€ και χαμηλή χρηματική συμμετοχή αθλητών η οποία είναι ανταποδοτική στους συλλόγους.

Προσφέρουμε άρτια οργάνωση με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, σωστή ροή αγώνων, δίκαιο ζευγάρωμα αθλητών, πιστοποιημένη διαιτησία και κρίση από την ΠΟΚ. Παροχή ολοκληρωμένου προστατευτικού εξοπλισμού για όλους τους διαγωνιζόμενους από την JOYA FIGHT GEAR, απονομή μεταλλίου και διπλώματος σε κάθε αγωνιστική και απονομή κυπέλλου και δωροεπιταγής στους πρωταθλητές κάθε κατηγορίας.

Μία διοργάνωση η οποία επιτρέπει την συμμετοχή αθλητών σε κατάλληλα διαμορφωμένα στάδια, μόνο με πιστοποιημένα και υπογεγραμμένα δελτία της ΠΟΚ και με ιατρική βεβαίωση που επιβεβαιώνει την καταλληλότητα τους.

Η αρένα φυλάσσεται από προσωπικό ασφαλείας το οποίο φροντίζει για την άρτια προσέλευση των αγωνιζόμενων αθλητών και για τον έλεγχο για την παρουσία μόνο των απαραίτητων ατόμων μέσα σε αυτήν. Οι αθλητές καλύπτονται ιατρικά με απόλυτα εξειδικευμένους ιατρούς σε κάθε αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, για δεύτερη χρονιά στο Joya Kick Boxing Championship θα χρησιμοποιηθεί το ‘’scoring system’’, ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης σημείων που αποτρέπει τα λάθη και δίνει λύσεις στους αμφισβητούμενους αγώνες.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη.