Προκήρυξη International Fight Club Open 2016

Αγαπητοί κύριοι προπονητές,

Εκ μέρους της «ΜΑΧΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ» και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing (Π.Ο.Κ.) έχω την τιμή να προσκαλέσω εσάς και τους αθλητές σας να συμμετέχετε στο «INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016». Ένα διήμερο διεθνές τουρνουά Kick Boxing και Muay Thai που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικους, γυναίκες και άνδρες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές.

Το «INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016» – ELITE KICK BOXING & MUAY THAI TOURNAMENT θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου στην Αθήνα στις 16 και 17 Απριλίου 2016 και στόχος του είναι να συγκεντρώσει τους πιο δυνατούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς συλλόγους να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε ένα εξαιρετικά οργανωμένο τουρνουά, βασισμένο στις αρχές της διαφάνειας του fair play και στην άψογη ροή των 6 αγωνιστικών χώρων. Αυτές είναι οι δεσμεύσεις της οργανωτικής ομάδας “Theofanous Elite Team” βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία της σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές διοργανώσεις αλλά και στην βαθιά γνώση του αθλήματος και των κανονισμών του.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί μέσα σε δύο ημέρες με αγώνες Νοκ Άουτ, πυραμιδικά ώσπου στο τέλος θα μένει μόνο ένας αθλητής όπου θα ανακυρρήσεται Πρωταθλητής. Ολοι οι πρωταθλητές θα βραβευτούν με Κύπελλο της διοργάνωσης σε όλα τα στυλ και όλες τις κατηγορίες.

Το ηλεκτρονικό σύστημα scoring «smart judge» θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα τερέν από κριτές διαιτητές και supervisor πιστοποιημένους από την ΠΟΚ και την WAKO.

Η στατιστική υπηρεσία του «INTERNATIONAL FIGHT CLUB OPEN 2016», «SPORT STATS» θα αναδείξει τους vip αθλητές της διοργάνωσης καθώς και τον καλύτερο προπονητή και ομάδα με χρηματικά έπαθλα. Ομαδικό kick light σε αγώνες 2×2 με χρηματικό έπαθλο σε 3 κατηγορίες.

Η συμμετοχή σας είναι σημαντική για τη προσπάθειά μας, μία προσπάθεια 8 χρόνων μέσα από την οποία άλλαξε το επίπεδο εκατοντάδων Ελλήνων αθλητών, προσβλέποντας από εδώ και στο εξής η δική μας Ελληνική διοργάνωση να γίνει πόλος έλξης των καλύτερων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αναμένουμε να λάβουμε τις συμμετοχές σας στο info@fightclubgalatsi.gr έως την Δευτέρα 11 Απριλίου του 2016.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Θεοφάνους
Προπονητής «Fight Club Galatsi»
Ομοσπονδιακός Προπονητής KICK BOXING

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη

Τιμή εισιτηρίου: 5€ η μία αγωνιστική ημέρα, 8€ και οι δύο ημέρες.