Σάρωσε τα χρυσά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Ανδρών – Γυναικών το Fight Club Galatsi (pics)

Με 15 αθλητές συμμετείχε το Fight Club Galatsi στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Ανδρών – Γυναικών, που διεξήχθη από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης στα Ανω Λιόσια.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing Ανδρών – Γυναικών 2015

Η ομάδα κατάφερε μια πάρα πολύ καλή παρουσία, αντάξια όχι μόνο του επιπέδου της σχολής, αλλά και της προσωπικής προσπάθειας όλων των αθλητών, αφού από τις 15 συμμετοχές διεκδίκησαν τον τίτλο στους τελικούς 14.

Το αποτέλεσμα… 11 χρυσά, 1 ασημένιο και 4 αργυρά. Οι Καζαντζής Χρήστος, Φασομυτάκης Κώστας και Φωτίου Θεοδώρα από δύο χρυσά και ένα χρυσό για τους Σφακιανό Νίκο, Αγαθαγγελίδου Δήμητρα, Παπαδοπούλου Ναταλία, Μαυρόπουλο Κλεάνθη, Σταμούλη Βαγγέλη. Στη δεύτερη θέση για το ασημένιο βρέθηκε ο Χρήστος Ζάρας, οποίος έφτασε στον τελικό και αγωνίστηκε με τον συναθλητή του Σταμούλη Βαγγέλη ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν η Μαγγίτα Βάσω, η Δαγαλάκη Σοφία, ο Μανώλης Γιάννης και ο Μαυρόπουλος Κλεάνθης στο στυλ low kicks.

Για άλλη μία χρονιά η διοργάνωση ήταν καλά στημένη με την συμμετοχή συλλόγων και αθλητών από όλη την Ελλάδα συγκεντρώνοντας όλους αυτούς που υπηρετούν με αγάπη το χώρο του kickboxing.

Το 2015 κλείνει με την καλύτερη εικόνα για το Fight Club Galatsi, που αγωνιστικά παραμένει ανάμεσα στις πρώτες θέσεις του ελληνικού kickboxing, αποδεικνύοντας τη διαχρονικότητα του σε μία χρονική στιγμή που όλα είναι ρευστά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του Fight Club Galatsi που δεν σταματούν να ανεβάζουν το επίπεδο τους και να δείχνουν απόλυτη πειθαρχία στους στόχους τους, αλλά και στους δασκάλους του συλλόγου για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους.

Δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση