Στο Βέλγιο για τον παγκόσμιο τίτλο

Αναχώρησαν σήμερα το πρωί για το Βέλγιο ο Νίκος “The Stealth” Γκίκας και ο προπονητής του Γιάννης Θεοφάνους, όπου το Σάββατο το βράδυ ο Stealth θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Marat Grigorian διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία των 73kg στη διοργάνωση Vindication Fighting Championship.

Vindication Fighting May 2015

Όπως μας δήλωσε ο Stealth:

«Πρόκειται για τον δυσκολότερο αγώνα της καριέρας μου. Σέβομαι τον αντίπαλο και αναγνωρίζω το επίπεδό του, αλλά πιστέψτε με δεν έχω παίξει ποτέ με εύκολο αντίπαλο. Είμαι αριστερόχειρας και έχω δουλέψει με τον προπονητή μου πολύ καλά έξυπνες τεχνικές τις οποίες θα προσπαθήσω να βγάλω στον αγώνα, έτσι ώστε να μην χτυπηθώ και να κερδίσω με το μυαλό μου και την απόστασή μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, το γυμναστήριο Alter Life, το καφεκοπτείο «Ο Βραζιλιάνος», την εταιρεία Eukinisis-Πρότυπο κέντρο Προσθετικής & Ορθωτικής, το “Thanos Hair Design”, και την BOOZE CRUISE “Theo Party Boat”, επίσης στον ευρωβουλευτή κο Κεφαλογιάννη Μανώλη, ο οποίος κάλυψε την μεταφορά μας στο Βέλγιο και τέλος στον κο Σαριανίδη Γιώργο, πρόεδρο της ΕΟΜΜΑ, που μεσολάβησε για την συμμετοχή μου στη διοργάνωση αυτή».