ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΦΥΣΙΟΛΟΓΟ Dr. ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΒΕΤΣΗ

Αγαπητοί αθλητές και φίλοι,

Το Fight Club Galatsi και ο κορυφαίος κλινικός εργοφυσιολόγος Δρ. Γιώργος Βαβέτσης συνεργάζονται για άλλη μια φορά στοχεύοντας στις υψηλές αποδόσεις των πρωταθλητών του συλλόγου δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του, μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές, να αξιολογηθούν σωματικά και μυικά έτσι ώστε μέσα από την Ορθοσωμία να αναπτύξουν φυσικές ικανότητες και μέσω διορθωτικών στρατηγικών να αποκτήσουν:

  • Σωστή θέση και στάση σώματος με την κατάλληλη ενδυνάμωση των μυών
  • Βελτίωση και έλεγχο αναπνοής, μέσω της αρμονικής της έκπτυξης της θωρακικής κοιλότητας
  • Υγιείς αρθρώσεις, με ειδικό ασκησιολόγιο σταθεροποίησης και κινητοποίησης
  • Βελτίωση της ισορροπίας και της ευλυγισίας
  • Ομοιόμορφη μυϊκή ανάπτυξη και συμμετρία του σώματος

 

Ο Δρ. Βαβέτσης είναι κλινικός εργοφυσιολόγος με Διδακτορικές και Μετα-διδακτορικές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών ενώ έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Στατιστικής, ενώ παράλληλα υπήρξε και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Είναι εξειδικευμένος στην εφαρμογή και τον σχεδιασμό προγραμμάτων για την ανάπτυξη της δύναμης, ταχύτητας, επιδεξιότητας, ευλυγισίας, και όλων των παραμέτρων που τις απαρτίζουν, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Ορθοσωμία και την Εμβιομηχανική Ανάλυση και Αξιολόγηση, έχοντας άριστη γνώση της ανθρώπινης επίδοσης και των δοκιμασιών και ελέγχων, για την μέτρηση, αξιολόγηση και ανάπτυξη των Φυσικών Ικανοτήτων σε αθλητές και ασκούμενους.

Η Διορθωτική Άσκηση βελτιώνει σημαντικά τόσο τη λειτουργικότητα όσο και την ποιότητα κίνησης του ασκούμενου. Υπάρχουν δέσμες αξιολογήσεων, οι οποίες δίνουν πληροφορίες στον ειδικό ώστε να κατανοήσει συνήθη Σύνδρομα και Ανισορροπίες του ασκούμενου, και να σχεδιάσει το ανάλογο εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

 

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής στο 2102915489 ή στο info@fightclubgalatsi.gr .