Τελευταίες εξετάσεις έγχρωμων ζωνών για το 2015 στο Fight Club Galatsi

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στο Fight Club Galatsi. Περίπου το 1/3 των μαθητών της σχολής από τους μικρότερους Kick boxers μέχρι τους πιο προχωρημένους αλλά και αυτοί του αγωνιστικού, που ήταν έτοιμοι να περάσουν τη διαδικασία εξέτασης ζωνών, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Ιωάννη Θεοφάνους για να εξεταστούν στη ύλη που έχουν διδαχθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Νοέμβριος 2015 - Fight Club Galatsi

Η εξεταστική επιτροπή αποτελούμενη από τον Ιωάννη Θεοφάνους, τον κο Άρη Γρηγοριάδη και τους μαθητές-συνεργάτες Αλεξία Θεοδωρακοπούλου, Νίκο Κελέκη, Γιάννη Μιχαλόπουλο, Βασίλη Μπαγρή, Νίκο Γκίκα, εξέτασε όλους τους αθλητές του συλλόγου στην τεχνική τους πάνω στη διδακτέα ύλη κάθε ζώνης. Το ποσοστό επιτυχίας μεγάλο με την υπόσχεση να δουλέψουν όλοι για το επόμενο επίπεδο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ το καφεκοπτείο «Βραζιλιάνος» Γαλατσίου που για άλλη μία φορά, πιστά δίπλα μας σε ότι κάνουμε, προσέφερε για την περίσταση αυτή λιχουδιές για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μαθητές της σχολής μας. Και φυσικά να ευχαριστήσουμε και όλους όσους εμπιστεύονται τη σχολή μας και την εμπειρία μας μετά από τόσα χρόνια στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων.

Δείτε φωτογραφίες από τις εξετάσεις

Ζώνες