Δυναμικά παρόν και στο Battle 2 το Fight Club Γαλατσίου

Mε τη συμμετοχή 3 αθλητών από το Fight Club Galatsi του ομοσπονδιακού προπονητή Kickboxing Γιάννη Θεοφάνους , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, στο κλειστό “Γιώργος Στεφανόπουλος”, στο Περιστέρι, το ” The Battle 2 “.

Gikas VS Andiropoulos K.O

Μια διοργάνωση του promoter Στέφανου Κωνσταντινίδη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, με τη συμμετοχή 40 επίλεκτων αθλητών Kickboxing – MMA και Muay Thai, από την Ελλάδα και την Ολλανδία .

Ανάμεσά τους, ο Παύλος Παχίδης και ο Χάρης Γαστεράτος που συμμετείχαν στα Pre-Games, και ο Νίκος Γκίκας που έπαιξε στο main event της βραδιάς, σε αγώνα Κ1 χωρίς προστατευτικά .

Στον αγώνα που άνοιξε τη διοργάνωση ο 15χρονος αθλητής του Fight Club Παύλος Παχίδης αντιμετώπισε τον 20χρονο Θοδώρη Φιλιππίδη του MMA GYM. Με εντυπωσιακό ξεκίνημα, ο Φιλιππίδης κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παχίδη πετυχαίνοντας 2 Knock Down. Στη συνέχεια όμως, ο 15χρονος αθλητής, αν και υστερούσε σε δύναμη, βρήκε το ψυχικό σθένος να κοντράρει τον αντίπαλό του, χάνοντας τελικά ομόφωνα στα σημεία μετά από 3 γύρους.

0087

Στη συνέχεια, ο Χάρης Γαστεράτος, αθλητής της Theofanous Elite Team, αγωνίστηκε με τον Γιώργο Χρυσαΐτη του δάσκαλου Muay-Thai Σενεκίδη σε αγώνα Κ1, 3 γύρων των 2 λεπτών. Μετά τον πρώτο αναγνωριστικό γύρο και έχοντας προβάδισμα στα σημεία, ο Γαστεράτος πιο συγκεντρωμένος κατάφερε με δυνατό συνδυασμό αριστερής κλωτσιάς και αριστερού άπερκατ στο συκώτι, να ρίξει τον αντίπαλο στο καναβάτσο, παίρνοντας την νίκη με Κnock Out .

Γαστεράτος VS Χρυσαϊτης Knock Out

Στο Main Event της διοργάνωσης, ο Νίκος Γκίκας, ο τρίτος αθλητής της Theofanous Elite Team , επιβεβαίωσε το αυτονόητο, ότι είναι ο πιο φορμαρισμένος welterweight αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Πέτυχε την έβδομή του σερί νίκη με ένα επικό νοκ άουτ τον Ανδριόπουλο του Sport Center Κέρκυρας. Ακαταμάχητος και σε εξαιρετική φόρμα, μετά από ένα βαρύ knock out στον αντίπαλό του με αριστερό kick στο κεφάλι και κόβοντας την ανάσα στους θεατές για λίγα δευτερόλεπτα στα μέσα του 2ου γύρου, ο γιατρός των αγώνων Δημήτρης Μπακιρτζής κατάφερε να σηκώσει σχετικά γρήγορα τον αθλητή από το καναβάτσο όπως και άλλους 3 αθλητές στο The Battle 2 .