Την Κυριακή η κοπή της πίτας του Fight Club Galatsi

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί φίλοι του Fight Club Galatsi,

4 ημέρες έμειναν για την ετήσια κοπή της πίτας του Συλλόγου μας για το 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019, στις 13.00, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Πάνω Κάτω» (Τράλλεων 143, Γαλάτσι).

Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην αγωνιστική μας ομάδα, η οποία για άλλη μια χρονιά, το 2018, ξεχώρισε με το ήθος, την τεχνική, και τις άψογες εμφανίσεις της, κρατώντας το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team στις πρώτες θέσεις σε ερασιτεχνικές και επαγγελματικές διοργανώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ημέρα απονομών στην αγωνιστική μας ομάδα, λοιπόν, αλλά μαζί και ημέρα που θα τιμήσουμε όλοι μαζί, τους συλλόγους, αθλητές και προπονητές που ξεχώρισαν στο International Fight Club Open 2018, με τα ειδικά βραβεία του πρωταθλήματός μας.

Τέλος, όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, μέσα από την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Προσκλήσεις αλλά και λαχνούς για τη λαχειοφόρο αγορά μπορείτε να προμηθευτείτε από την γραμματεία της σχολής. Λόγω περιορισμένων θέσεων, παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2102915489 καθώς και μέσω email στο info@fightclubgalatsi.gr .

Σας περιμένουμε, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Τα Πάνω Κάτω» (Τράλλεων 143, Γαλάτσι), στις 3 Φεβρουαρίου, για ένα κυριακάτικο μεσημέρι-γιορτή για το Fight Club Galatsi και τη Theofanous Elite Team, και τους πρωταγωνιστές του Ελληνικού kickboxing, γεμάτο δώρα και live μουσική, με τον δικό μας Χρήστο Βότση στο μπουζούκι, πλαισιωμένο από εξίσου ταλαντούχους μουσικούς.