Την Τρίτη 5/9, επανεκκινεί το ΜΜΑ στο Fight Club Galatsi!

Από την Τρίτη, 5/9/2023, ξεκινά και πάλι το ΜΜΑ, πάντα με τον δάσκαλο Δ. Δημητρίου!

Ο Δημήτριος Δημητρίου είναι ιδρυτής και Head Instructor της Hellas Top Team, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Π.Ο.ΜΙ.ΠΟ.Τ.), 2nd Level Μ.Μ.Α. Coach της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών (IMMAF-WMMAA) και ταυτόχρονα, ο πρώτος πιστοποιημένος κάτοχος Μαύρης Ζώνης M.M.A. των IMMAF- WMMAA. Στις αθλητικές του διακρίσεις συμπεριλαμβάνονται οι τίτλοι του Βαλκανιονίκη Kickboxing (ISKA, 1994), του επαγγελματικού τίτλου Π.Ε.Κ. – ISKA (1997), και τα 2 μετάλλια, ασημένιο & χάλκινο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grappling FILA του 2010 στην Κροατία (Veterans -75 Kg & Veterans Open, αντίστοιχα).

Ο Δημήτρης Δημητρίου ήταν δάσκαλος του Ιωάννη Θεοφάνους στο kick boxing  και μαζί κατέκτησαν κορυφαίους τίτλους και  επιτυχίες στον μαχητικό χώρο.

Η επανασύνδεσή τους μέσα από το ΜΜΑ, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις των πολεμικών τεχνών, να διδαχθούν τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (MMA), το grappling (πάλη υποταγής) και το striking (boxing, kickboxing, muaythai) με τους κορυφαίους προπονητές του χώρου στο Fight Club Galatsi.