Το Fight Club Galatsi δυναμώνει τους αθλητές του μέσα από τον στίβο

Ο μαραθωνοδρόμος Κώστας Ζαλώνης θα είναι πλέον υπεύθυνος για τις προπονήσεις στίβου και αντοχής της αγωνιστικής και επαγγελματικής ομάδας του Fight Club Galatsi.

Το kickboxing είναι ένα άθλημα που από τη φύση του προσφέρει στον αθλητή αερόβια και αναερόβια άσκηση. Ο Κώστας Ζαλώνης, σε συνεργασία με τον κ. Θεοφάνους, μέσω συστημάτων προπόνησης δρόμου, θα εστιάσει στη βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος, της γενικής και ειδικής αντοχής, αλλά και της αυτοπειθαρχίας των αθλητών του Fight Club Galatsi.

Ο Κώστας Ζαλώνης είναι γεννημένος στην Αθήνα το 1973 και τις τελευταίες δύο δεκαετίες είναι εν ενεργεία αθλητής δρόμων αντοχής. Έχει λάβει μέρος σε πολλές αθλητικές διοργανώσεις με σημαντικότερες τις συμμετοχές του σε 17 Μαραθωνίους εκ των οποίων 16 συνεχόμενους στην Αυθεντική Διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας. Έχει ταυτιστεί με την προσωπική υπέρβαση του ανθρώπου απέναντι στα χιλιόμετρα, και με το ρητό «όταν η ψυχή θέλει το σώμα ακολουθεί». Είναι απόστρατος Αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων και από το 2014 αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ομίλου Αctive Group.