Το Fight Club Galatsi έδωσε το παρών στο No Limits 23!

Νικος Παραμυθιώτης Fight Club Γαλάτσι No Limits 23

Με επιτυχία διοργανώθηκε το No Limits 23 την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας “Γιώργος Στεφανόπουλος” στο Περιστέρι. Η διοργάνωση της κ. Μπιτάκου προσέφερε θέαμα, αξιόλογη κάρτα αγώνων με εύκολες επικρατήσεις των Ελλήνων αθλητών στα main event. Εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του αθλητή μας από το Fight Club Larissa, Νέστωρα Μπατζέλα, ο οποίος κατάφερε να επιβληθεί με τεχνικό νοκ άουτ απέναντι στον Γιώργο Κατσινόπουλο (MMA GYM), στον τρίτο γύρο σε αγώνα ΜΜΑ. Πολύ ωραίο αγώνα πυγμαχίας προσέφερε επίσης ο Ιωαννίδης Σπύρος που νίκησε τον Σύρο Αλέξη επιδεικνύοντας α’ κλάσης πυγμαχική τεχνική!

Στα pre-games ο 17χρονος αθλητής μας Νίκος Παραμυθιώτης κέρδισε στα σημεία με πολύ καλή απόδοση τον Νίκο Πετράκη από τους Spartan Warriors ενώ ο δικός μας Χρήστος Οικονομόπουλος ηττήθηκε από τον καλύτερα στημένο αθλητή Κουλάλη Ανδρέα σε έναν αμφίρροπο αγώνα K1 Rules!

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την πολύ καλή εμφάνισή τους στην διοργάνωση καθώς επίσης και στους διοργανωτές για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν στο κοινό.