Νικηφόρα συμμετοχή του FIGHT CLUB Γαλατσίου με τον Κερπάτσι στο Ultra Fighters 2010 στην Καβάλα

Στην Καβάλα, μητρόπολη του Kickboxing, αφού έχει βγάλει μερικούς από τους σπουδαιότερους αθλητές της Ελλάδας, όπως ο Πάρις Βασιλικός, ο Γιάννης Σοφοκλέους, ο Παναγιώτης Καρανικολής και ο Δημήτρης Βασιλειάδης, διεξήχθη το event επαγγελματικού Kickboxing πρώτης κλάσης “Ultra Fighters Night 2010”.

Η βραδιά περιελάμβανε 7 αγώνες Kickboxing – K1, 1 αγώνα Κyokushin Κarate και 1 αγώνα Semi Contact. Στους 2 κεντρικούς αγώνες της διοργάνωσης έπαιξαν οι τοπικοί ήρωες και παίκτες της Εθνικής Ομάδας Π. Καρανικολής και Γ. Σοφοκλέους που νίκησαν τους Βούλγαρους αντιπάλους τους με Knock Out στον 1ο και 2ο γύρο αντίστοιχα.

Ο Γαλατσιώτης αθλητής από το Fight Club, Σωκράτης Κερπάτσι επικράτησε του Γ. Κάκκου του Νίκου Τσουκαλά από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφαση των κριτών σε έναν αγώνα γεμάτο δύναμη και επίδειξη τεχνικής από τον αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους.

Ο Κερπάτσι θεωρείται πλέον ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του χώρου αφού παρόλα τα 18 του χρόνια έχει ήδη συμμετάσχει σε 8 επαγγελματικούς αγώνες με 6 νίκες και 2 ήττες εναντίον ενήλικων και έμπειρων αθλητών με 150 και άνω αγώνες στο ενεργητικό τους.

Το “No Limits 11” είναι η επόμενη επαγγελματική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης και από το Fight Club Γαλατσίου θα συμμετέχουν οι Ν. Γκίκας και Χάρης Γαστεράτος. Ο κορυφαίος αθλητής του Συλλόγου, Γ. Μιχαλόπουλος θα πάρει μέρος στις 27 Ιουνίου στους επίσης επαγγελματικούς αγώνες “Spartan Warriors” στο Κλειστό Γήπεδο της Γλυφάδας.

Ας σημειωθεί ότι στους επαγγελματικούς αγώνες συμμετέχουν επίλεκτοι αθλητές Α’ Κατηγορίας με κίνητρο  χρηματικά έπαθλα και την καθιέρωση τους στα μεγάλα rings.

Kick Boxing