Νίκη Γιάννη Φεζουλάι στο επετειακό No Limits

Ο Γιάννης Φεζουλάι πρόσθεσε μια ακόμα μεγάλη νίκη στο ενεργητικό του. Ο αθλητής του Fight Club Γαλατσίου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα, κέρδισε τον Μάριο Μπλάνα του Κακαράκης Kick Boxing Club. Αναμφίβολα ήταν ένας από τους πιο δυνατούς αγώνες κικ μπόξινγκ, στη main card του επετειακού No Limits που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος». Βραδιά που περιλάμβανε δυνατούς και συναρπαστικούς αγώνες Κ1, ΜΜΑ, πυγμαχίας, μουάι τάι.

Οι δύο αθλητές κράτησαν την υπόσχεση τους για ένα δυνατό ματς, δίνοντας την ψυχή τους πάνω στο ρινγκ και  περνώντας σε extra round όπου με ομόφωνη απόφαση ο Γ. Φεζουλάι αναδείχθηκε νικητής.

Σε ένα άλλο πολύ δυνατό αγώνα αντίπαλοι βρέθηκαν δύο πολύ δυνατοί αθλητές από τους ίδιους συλλόγους. Νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Καζαντζής του Fight Club Γαλάτσι, επί του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου του Κακαράκης Kick Boxing Club. Δυνατό παιχνίδι από την αρχή, με εναλλαγές χτυπημάτων, όπου πριν το τέλος του 1ου γύρου ο Καζαντζής με ένα κόντρα δεξί round kick στο κεφάλι του αντιπάλου του, τον έριξε στο καναβάτσο κερδίζοντας με νοκ άουτ.

Τα αποτελέσματα της Main card:

K-1
Ο Φλωριάν Μάρκου νίκησε τον Ηasan Toy, με ομόφωνη απόφαση
Ο Γιάννης Μανώλας νίκησε τον Μάριο Μπλάνα, στον έξτρα γύρο με απόφαση

ΜΜΑ
Ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος νίκησε τον Γιάννη Μπαχάρ με υποταγή στον α’ γύρο

Πυγμαχία
Ο Γιάννης Μπιρμπίλης νίκησε τον Βαγγέλη Χατζή, με ομόφωνη απόφαση

Κ1
Ο Γιώργος Μουστάκης νίκησε τον Θανάση Καρούσο, με ομόφωνη απόφαση

Μουάι τάι
Ο Theo Γιαννόπουλος νίκησε τον Δήμο Ασημακόπουλο, με απόφαση
Ο Κώστας Σαρκίρης νίκησε τον Άγγελο Μάρκου, με ΤΚΟ στον δεύτερο γύρο
Ο Αντώνης Πολυχρόνης νίκησε τον Χρήστο Τσατσάι, με απόφαση.

Flickr album: https://goo.gl/RDqlVZ